Новини про серіал (2018 – ...)

1 лютого 2019,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер серіалу про школу для юних кілерів «Вбивчий клас» представляє круту героїню на ім'я Марія Салазар, яка пишається своїм мексиканським походженням і використовує в бою смертельно небезпечні віяла.

Драматичний екшн-трилер «Вбивчий клас», заснований на однойменній серії коміксів Ріка Ремендера, відправляє глядача в Сан-Франциско 1987 року. Там у стіни секретної школи для найманих вбивць потрапляє проблемний тінейджер Маркус Лопес (Бенжамін Ведсворт), і незабаром він розуміє, що вижити в цьому закладі можна лише за допомогою надійних друзів, які зможуть прикрити його спину.

Також у серіалі грають Бенедикт Вонг (майстер Лін), Лана Кондор (Сая Курокі), Марія Габріела де Фарія (Марія Салазар), Люк Тенні (Віллі Л'юїс) та Шіван Вільямс (Бренді Лінн).

Нова серія серіалу «Вбивчий клас», який продюсують режисери блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Ентоні і Джо Руссо, вийде 7 лютого за українським часом.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
7 листопада 2018,  16:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал SYFY поділився днями новим трейлером свого очікуваного серіалу «Вбивчий клас», який продюсують режисери блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Ентоні і Джо Руссо.

«Вбивчий клас» є адаптацією однойменної серії коміксів Ріка Ремендера і покаже секретну школу кілерів, яка розташована в Сан-Франциско в 1987 році. Туди приймають проблемного тінейджера Маркуса Лопеса (Бенжамін Ведсворт), який незабаром дізнається, що для того, щоб вижити, йому доведеться завести в цьому жорстокому місці друзів. Але чи можна довіряти тим, кого готують на професійних вбивць?

Прем'єра серіалу «Вбивчий клас», де разом з Ведсвортом зіграють Бенедикт ВонгМесники: Війна нескінченності») і Лана КондорЛюди Ікс: Апокаліпсис»), відбудеться на початку наступного року, 16 січня.

5 вересня 2018,  02:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсери Ентоні і Джо Руссо, які зняли блокбастер «Месники: Війна нескінченності», представляють серіал про школу кілерів «Вбивчий клас», що є екранізацією однойменної серії коміксів.

Події серіалу будуть слідувати за проблемним тінейджером Маркусом Лопесом (Бенжамін Ведсворт із серіалу «Перевертень»), який вміє виживати на вулиці. У 1987 році його запрошують стати учнем спеціальної приватної школи в Сан-Франциско. Прибувши туди, Маркус з подивом дізнається, що вчителі цієї школи вчать не тільки математики, хімії та літератури, але і тренують учнів на найкращих кілерів у світі.

Прем'єра «Вбивчого класу», де також зіграють Бенедикт ВонгМесники: Війна нескінченності», «Доктор Стрендж») і Лана КондорЛюди Ікс: Апокаліпсис»), відбудеться у 2019 році.