Новини серіалів про (2011 – ...)

1 вересня 2020,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Форс-мажорів» Патрік Джей Адамс, зірка «Школи виживання» Джеймс Лефферті та зірка «Якось у казці» Колін О'Донохью стають астронавтами NASA в трейлері історичного серіалу «Хлопці що треба».

Читати далі...
2 липня 2019,  16:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал USA Network поділився ретроспективним трейлером своєї відомої юридичною драми «Форс-мажори», яка завершиться 9 сезоном.

Серіал «Форс-мажори» слідує за нью-йоркською юридичною фірмою, яку очолюють легендарний юрист Гарві Спектер (Гебріел Махт), його розумний, але делікатний партнер Луїс Літта (Рік Гоффман) і секретар-яка-стала-директором Донна Полсен (Сара Рафферті). Переживши різні проблеми і втрату ключових партнерів, тріо продовжує займатися найбільш складними корпоративними позовами, в чому їм допомагають Алекс Вільямс (Дьюлі Гілл) і Катріна Беннет (Аманда Шулл). Пробивши собі шлях у фірму, могутній адвокат Саманта Вілер (Кетрін Гайгл) приєднується до Specter Litt і кидає виклик статусу кво. Разом ці уми повинні покладатися на свої знання, досвід та інтуїцію, щоб утримати фірму на плаву.

Прем'єра 9 сезону серіалу «Форс-мажори» відбудеться 17 липня.

30 січня 2019,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите Джессіку Пірсон з багатосерійної юридичної драми «Форс-мажори»? Тоді дивіться перший трейлер її власного серіалу «Пірсон».

У спін-оффі «Форс-мажорів» успішна юристка Джессіка Пірсон (Джина Торрес) відправляється підкорювати Чикаго і опиняється у центрі складного і підступного світу чиказької політики, де, щоб вижити, їй потрібна надійна команда.

Компанію Торрес в серіалі «Пірсон» складуть Бетані Джой Ленц, Саймон Кассіанідес, Ізабель Арраіса, Шантель Райлі, Елі Горі та Морган Спектор.

Його прем'єра відбудеться пізніше у 2019 році.

7 липня 2018,  17:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристрасті розпалюються в новому трейлері 8 сезону американського юридичного серіалу «Форс-мажори».

В трейлері Харві (Гебріел Махт) фліртує з Донною (Сара Рафферті), а вона у відповідь ласкаво називає його «ідіотом»; новий юрист фірми Саманта Вілер (Кетрін Хайгл) бере Луїса (Рік Хоффман) прямо за... горло; Шейла (Рейчел Харріс) надягає своє сексуальне вбрання; Катріна (Аманда Шулл) зазначає, що Луїс їй небайдужий, але в «несексуальному плані»; а Роберт (Венделл Пірс) не намагається обійняти Харві.

Прем'єра сезону 8 «Форс-мажорів» відбудеться 18 липня.

14 червня 2018,  23:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер 8 сезону юридичної драми «Форс-мажори», який був представлений на цьому тижні, розкриває, що його прем'єра відбудеться 18 липня.

Майк (Патрік Джей Адамс) і Рейчел (Меган Маркл) вирушили керувати своєю власною фірмою в Сіетлі, але гра ніколи не зупиняється, тому Харві (Гебріел Махт), Донна (Сара Рафферті), Луїс (Рік Хоффман) та Роберт (Венделл Пірс) готуються до наступного раунду. Разом з ними в нових серіях повертається Катріна (Аманда Шулл).

Також в трейлері можна побачити зірку «Анатомії Грей» Кетрін Хайгл, яка зіграє нового амбітного юриста Саманту Вілер.

30 травня 2018,  01:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал USA Network поділився невеликим тизер-трейлером 8 сезону юридичної драми «Форс-мажори», де з'являється нова постійна героїня.

Зірка «Анатомії Грей» Кетрін Хайгл зіграє нового юриста в майбутньому сезоні «Форс-мажорів». Звуть її Саманта Вілер, і в тизері вона оголошує Харві (Гебріел Махт) і Алексу (Дьюлі Гілл), що не терпить, щоб її називали Сем. Після Харві вітає її в фірмі, а Саманта заявляє, що хоче стати іменними партнером до кінця цього року.

Як вам нова героїня у втіленні Хайгл? Залишайте свої перші враження в коментарях.

Прем'єра 8 сезону серіалу «Форс-мажори» відбудеться в липні.

7 березня 2018,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я хотів одружитися з тобою з першої секунди нашої зустрічі.»

Новий промо-ролик 7 сезону популярної юридичної драми «Форс-мажори» присвячений відносинам Майка (Патрік Джей Адамс) та Рейчел (Меган Маркл) і каже, що скоро нам потрібно буде з ними попрощатися.

Разом з промо був представлений синопсис 11 серії 7 сезону, в якій Харві (Гебріел Махт) та Луїс (Рік Хоффман) борються за те, щоб захистити майбутнє фірми від її минулого; Алекс (Дьюлі Гілл) переживає, що інстинкти Майка створюють ризик для відносин з клієнтом; а Донна (Сара Рафферті) й Харві розбираються з наслідками свого поцілунку.

7 сезон стане фінальним для Адамса, Маркл та Джини Торрес. «Форс-мажори» повертаються 28 березня.