Новини серіалів про (2011 – 2023)

15 травня 2019,  18:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Шерлок» Ендрю Скотт знову втілює психопата в офіційному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Чорне дзеркало».

Читати далі...
16 лютого 2019,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо у дивне місто майбутнього! Компанія Youtube продовжує створювати оригінальні серіали, і її новим творінням став науково-фантастичний серіал «Дивне місто», чий трейлер нагадує «Чорне дзеркало».

Ділан О'Брайен, Розаріо Доусон, Майкл Сера, Лаверн Кокс, Аквафіна і Аулії Кравальо відправляються в мегаполіс майбутнього під назвою Дивний, де не існує середнього класу, і всі жителі розділені на дві секції: Вище лінії та Нижче лінії. Загадковий доктор Негарі (ЛеВар Бертон) допомагає глядачеві познайомитися з різними дивними мешканцями цих секцій та об'єднує їхні історії в єдине ціле.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Дивне місто» відбулася 13 лютого, так що ви вже можете подивитися його на офіційних стримінгових платформах.

29 грудня 2018,  03:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився трейлером спеціальної серії науково-фантастичного серіалу «Чорне дзеркало», який вже встиг стати культовим.

Інтерактивний повнометражний фільм зі всесвіту «Чорне дзеркало» отримав назву «Бурмоковт» («Bandersnatch») на честь вигаданої книги вигаданого автора, яка відіграє тут ключову роль. Події спецвипуску будуть розгортатися у 1984 році і розкажуть про молодого програміста (зірка «Дюнкерка» Фін Вайтхед), який починає піддавати сумніву реальність, поки адаптує відому фентезійну книгу у відеогру й незабаром стикається з непростим завданням.

Прем'єра спецвипуску «Чорне дзеркало: Бурмоковт» відбулася 28 грудня. Під час його перегляду на нових девайсах, що підтримують дану функцію, глядач може сам керувати його сюжетом.

7 серпня 2018,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень після загадкового тизера компанія Netflix представила офіційний трейлер свого нового міні-серіалу «Маніяк», чия енергетика нагадує «Чорне дзеркало».

Володарка премії «Оскар» Емма Стоун і номінант на премію «Оскар» Джона Гілл втілюють двох незнайомців Енні Ландсберг та Овена Мілгріма, у кожного з яких є душевні проблеми. Щоб їх позбутися, вони підписуються на участь в загадковому фармацевтичному дослідженні. Але дослідження приймає несподіваний поворот, відправляючи Овена у світ фантазій.

Компанію Стоун та Гіллу в цій історії складають Саллі Філд і Джастін Теру.

Весь серіал, який буде складатися з 10 серій, вийде на стримінговому сервісі Netflix восени, 21 вересня.

29 грудня 2017,  23:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix вирішила привітати шанувальників серіалу «Чорне дзеркало» з наступаючим Новим роком за допомогою невеликого відео, де реальність тісно переплелася з божевільним й небезпечним світом його персонажів.

«Чорне дзеркало», на чиєму рахунку є 2 премії «Еммі» і 1 BAFTA, є фантастичною антологією, яка досліджує перекручений світ високих технологій, де стикаються найвизначніші людські інновації та найтемніші інстинкти.

Новий сезон серіалу, який складається з 6 серій, доступний для перегляду на сайті Netflix з 29 грудня.

6 жовтня 2017,  22:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix вирішив підірвати всім мозок, поділившись фрагментом з серіалу «Друзі», в якому Росс Геллер (Девід Швіммер) розповідає Чендлеру (Меттью Перрі), що в 2030 році будуть існувати комп'ютери, здатні виконувати стільки ж функцій, як і людський мозок. Тобто в теорії люди зможуть завантажувати в комп'ютер свої думки і спогади й жити вічно як машини. І це його пророцтво дуже нагадує сюжет серії «Сан Джуніперо» з науково-фантастичної антиутопії «Чорне дзеркало».

Прем'єра 4 сезону «Чорного дзеркала» відбудеться пізніше в цьому році. А «Друзів» можна почати переглядати хоч зараз.