Оновлення (2011 – ...)

8 листопада 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Американська історія жахів: Культ» підходить до свого завершення, і ось промо-ролик її фінальної серії.

Персонаж Евана Пітерса своїми висловлюваннями тут дуже нагадує Дональда Трампа, який під час своєї передвиборної гонки обіцяв «знову зробити Америку великою». Він з божевіллям в очах заявляє, що жінки не можуть бути лідерами, що жінки не можуть перемогти, але Еллі (Сара Полсон) та Беверлі (Адіна Портер) якраз задумали зробити це, влаштувавши «справжнє шоу».

Заключна серія сезону «Great Again» («Знову велика») вийде на екрани 15 листопада за українським часом.

3 листопада 2017,  00:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Еллі (Сара Полсон) лютує в промо-ролику 10 серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів». Вона звинувачує Вінтер (Біллі Лурд) в тому, що та спокусила її дружину Айві (Елісон Пілл) і використала її, щоб знищити їх сім'ю. Еван Пітерс в цій серії втілить маніяка і лідера сумнозвісного культу Чарльза Менсона, як підтвердив Райан Мерфі, а актрису Шерон Тейт, яку в 1960-х вбили Менсон та його послідовники, зіграє Лілі Рейб.

Серія «Charles (Manson) in Charge» («Чарльз (Менсон) на чолі») вийде 8 листопада за українським часом.

25 жовтня 2017,  15:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кай (Еван Пітерс) затіває небезпечну гру в наступній серії серіалу «Американська історія жахів». Він вирішує перевірити своїх послідовників, питаючи у них, чи готові вони піти на абсолютну жертву заради нього, а після простягає стаканчик з можливою отрутою Озу (Купер Додсон); Айві (Елісон Пілл) попереджає Еллі (Сара Полсон), що все, чого торкається Кай, вмирає; Еллі ж спершу загадково посміхається Каю, а після намагається отримати допомогу у медсестри, заявляючи, що життя її сина знаходиться в небезпеці.

Серія «Drink the Kool-Aid» («Випий Kool-Aid»), режисером якої стала Анджела Бассетт, вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

19 жовтня 2017,  18:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кай (Еван Пітерс) підступно посміхається в промо-ролику майбутньої серії серіалу «Американська історія жахів». У цій серії Еллі (Сара Полсон) буде намагатися отримати у нього те, що їй дуже потрібно; Беверлі (Адіна Портер) залякуватиме Вінтер (Біллі Лурд), кажучи, що та даремно сподівається на те, що її старший брат буде милосердним; Еллі звинуватить доктора Вінсента (Шайєнн Джексон); а Кай буде вимагати, щоб тепер його всі називали радником.

Серія «Winter of Our Discontent» («Зима тривоги нашої») вийде на екрани 25 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кай (Еван Пітерс) та Беверлі (Адіна Портер) продовжують плести свою змову в промо-ролику наступної серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів». Також Беверлі стикається з групою небезпечних жінок, Кай запитує Вінтер (Біллі Лурд), чи може він на неї розраховувати, і відео представляє героїню Ліни Данем, яка цілиться в когось із пістолета.

Серія під назвою «Valerie Solanas Died for Your Sins, Scumbag» («Валері Соланас померла за твої гріхи, тварюка») вийде 18 жовтня за українським часом.

4 жовтня 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий промо-ролик майбутньої серії 7 сезону серіалу «Американська історія жахів» під назвою «Mid-Western Assassin» («Вбивця з Середнього Заходу»). Еллі (Сара Полсон) розуміє, що хтось полює на неї, Кай (Еван Пітерс) заявляє на зборах, що монстри вже тут, а Вінтер (Біллі Лурд) намагається заспокоїти Айві (Елісон Пілл), яка боїться, що вони потраплять до в'язниці.

Прем'єра даної серії відбудеться 11 жовтня за українським часом.

2 жовтня 2017,  00:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія горрор-антології «Американська історія жахів» називається «Holes» («Отвори»), і ось до неї дуже тривожний промо-ролик. У ній Кай (Еван Пітерс) об'єднується з Беверлі (Адіна Портер), щоб переконати громадськість у тому, що не можна довіряти своїм лідерам і що тільки він сам приведе вбивць до правосуддя. І все це, поки Еллі (Сара Полсон) таємно стежить за кимось, а потім до неї в будинок стукає перелякана Медоу (Леслі Гроссман).

Серія вийде на екрани 4 жовтня за українським часом.

24 вересня 2017,  21:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 4 серії 7 сезону серіалу «Американська історія жахів», яка називається «11/9», Гаррісон (Біллі Айкнер) запитує у Кая (Еван Пітерс), які в нього цілі в житті. І хлопець відповідає без сорому: світове панування. Хтось знову дуже сильно лякає Еллі (Сара Полсон), а Вінтер (Біллі Лурд) розповідає Каю, що зробила щось «фантастичне». Також тут з'являється Емма Робертс, яку було не видно в серіалі з 2015 року.

Нещодавно Полсон відвідала шоу Еллен ДеДженерес, де ведуча її тричі злякала. Нова серія «Американської історії жахів» вийде 26 вересня.

13 вересня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 3 серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів», яка називається «Neighbors from the Hell» («Сусіди з пекла»). Відео показує, як Еллі (Сара Полсон), Айві (Елісон Пілл) та Оз (Купер Додсон) знаходять на своїх дверях кривавий смайлик, а в будинку — труп; Кай (Еван Пітерс) запитує у Медоу (Леслі Гроссман), чи вона боїться; а за розслідування вбивства береться детектив Семюелс (Колтон Хейнс).

Наступна серія «Американської історії жахів» вийде 20 вересня за українським часом.

8 вересня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок відбулася прем'єра 7 сезону серіалу «Американська історія жахів», який називається «Культ», та з'явився його новий божевільний трейлер, що показує, чого чекати від наступних серій. У ньому Кай Андерсон (Еван Пітерс) відчайдушно намагається переконати все місто й Еллі Мейфайер-Річардс (Сара Полсон) в тому, що монстри існують, поки її шлюб з Айві (Елісон Пілл) переживає серйозну кризу.

Друга серія «Американська історія жахів: Культ» вийде на екрани 12 вересня.

24 серпня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулорічні вибори президента США не обійшли стороною і новий сезон популярної горор-антології «Американська історія жахів». 7 сезон називається «Культ», і його трейлер показує, як головні герої Кай (Еван Пітерс) та Еллі (Сара Полсон) б'ються в істериці, коли Дональда Трампа оголошують президентом. А опісля їх починають переслідувати інші монстри — моторошні клоуни.

«Американська історія жахів», в нових серіях якої також зіграють Шайєнн Джексон, Елісон Пілл й Біллі Лурд, повертається на екрани 5 вересня.

4 серпня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер 7 сезону «Американська історія жахів», де присутній цілий натовп ворожо налаштованих клоунів, моторошним закадровим голосом запитує у глядача, чи відчуваєш ти себе самотнім, чи здається тобі, що тебе ніхто не розуміє, чи боїшся ти... А після голос обіцяє, що його «Культ» може тебе звільнити. Головних героїв сезону — коханців з Мічигану на ім'я Кай та Еллі — втілять ветерани серіалу Еван Пітерс і Сара Полсон.

На цьому тижні до касту «Культу» приєдналася Емма Робертс. «Американська історія жахів» повертається 5 вересня.

2 серпня 2017,  12:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо після нового трейлера «Воно» ви ще не боїтеся клоунів, то дебютний тизер 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів» це швидко виправить. Сезон отримав назву «Культ», і головні ролі в ньому виконають Еван Пітерс і Сара Полсон.

Подробиці про нові серії, їх каст і головних героїв читайте тут. Серіал повертається у вересні.

15 вересня 2016,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через місяці загадкових тизерів ми, нарешті, разом з прем'єрою дізнаємося, що 6 сезон хоррор-антології «Американська історія жахів» називається «Мій кошмар в Роаноке». У ньому Сара Полсон та Кьюба Гудінг мол. втілюють подружжя, яке гадає, що знайде в новому будинку спокій, але потрапляє в справжнє пекло, де їх починають тероризувати потойбічні сили і Кеті Бейтс з сокирою.

Також в нових серіях з'являться Деніс О'Хер, Анджела Бассетт, Лілі Рейб та Андре Холленд.

10 вересня 2016,  00:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За кадром нового тизеру загадкового 6 сезону «Американської історії жахів», який об'єднав в одне ціле попередні промо-відео, Леді Гага виконує свою нову пісню «Perfect Illusion», натякаючи, що все це могло бути лише ідеальною ілюзією. Про що ж все-таки повідають нові серії?

Минулого тижня на цю тему допитували Евана Пітерса, але він розкрив лише одну невелику деталь.