Новини фільмів про (1968 – 2001)

19 листопада 2019,  00:24 | Новини фільмів

Нарешті прибув дубльований трейлер надихаючого байопіку «Чудовий день у нашому районі» з легендарним Томом Генксом, який підтверджує, що його українська прем'єра відбудеться 6 лютого 2020 року.

Біографічна драма «Чудовий день у нашому районі» розповість історію знаменитого ведучого популярної дитячої програми «Сусідство містера Роджерса» Фреда Роджерса (Генкс), який надихав не одне покоління глядачів. Одного разу журнал Esquire відправляє до нього цинічного журналіста Ллойда Фогеля (Меттью Різ), щоб той взяв у містера Роджерса відверте інтерв'ю. І між цими різними чоловіками зав'язується незвичайна дружба, а Фогель вчиться у героя багатьох американців співчуттю, доброті й порядності.

Режисером цієї історії стала Маріель Геллер, яка зняла номінований на премію «Оскар» фільм «Чи зможете ви мене пробачити?».

15 листопада 2019,  21:34 | Новини фільмів

На цьому тижні вийшов новий міжнародний трейлер біографічного фільму «Чудовий день у нашому районі», також відомого як «Прекрасний день по сусідству», який показує, як одна людина може зробити світ кращим.

Фільм режисера Маріель Геллер розповість про незвичайну дружбу зірки популярної дитячої програми «Сусідство містера Роджерса» Фреда Роджерса (Том Генкс) з журналістом Ллойдом Фогелем (Меттью Різ), якому журнал Esquire доручив написати статтю про Роджерса. Під час спілкування з найулюбленішим сусідом Америки цинічний журналіст долає свій скептицизм і вчиться у нього співчуттю, доброті та порядності.

Українська прем'єра байопіка «Чудовий день у нашому районі» очікується 6 лютого 2020 року. Чекаємо на реліз дубльованого трейлера.

22 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Навіть одна добра людина змінює світ навколо себе у кращий бік. Кінокомпанія Sony Pictures опублікувала в мережі перший трейлер біографічної драми «Прекрасний день по сусідству», де головну роль виконує неймовірний Том Генкс.

«Прекрасний день по сусідству» буде історією про дружбу творця популярної дитячої програми «Сусідство містера Роджерса» Фреда Роджерса з журналістом Ллойдом Фогелем (Меттью Різ), якому журнал Esquire доручив написати статтю про Роджерса. Під час спілкування з найулюбленішим сусідом Америки цинічний журналіст долає свій скептицизм і вчиться у нього співчуття, доброті і порядності.

В американський прокат новий фільм режисера Маріель ГеллерЧи зможете ви мене пробачити?») вийде в листопаді. Дата його української прем'єри поки невідома.

30 грудня 2018,  15:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Генкс посміхається, сидячи на порозі свого трейлера, на першому офіційному знімку зі знімального майданчика його наступного фільму «Ти – мій друг».

Читати далі...