Новини про серіал (2006 – 2013)

6 січня 2021,  21:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 9 сезоні популярного серіалу «Декстер» антигерой Майкла С. Голла битиметься з новим «великим злом», роль якого виконає актор Кленсі Браун, відомий завдяки таким хітовим фільмам, як «Втеча з Шоушенка» і «Тор: Рагнарок».

Читати далі...
20 листопада 2019,  15:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт зіграє головну роль в науково-фантастичному екшені «Війна завтрашнього дня». І у нас вже є перший погляд на його героя.

Читати далі...
15 січня 2019,  02:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Декстер» Дженніфер Карпентер змушена стати зрадницею своєї країни заради порятунку дочки в першому тизері нової багатосерійної кримінальної драми «Внутрішній ворог».

«Внутрішній ворог» («The Enemy Within») буде слідувати за агентом ФБР Віллом Кітоном (зірка серіалу «Роузвуд» Морріс Честнат), який просить про допомогу найбільш ненавистного зрадника в американській історії Еріку Шепард (Карпентер), щоб вона допомогла йому вирахувати та спіймати небезпечного шпигуна. Тизер розкриває, як Еріка стала зрадницею і потрапила до в'язниці — одного дня їй зателефонував злочинець і показав, що він знаходиться поруч з її донькою і що він уб'є її, якщо Еріка не видасть йому імена агентів, які за ним стежать. І вона зробила те, що була повинна зробити заради порятунку своєї дочки.

Прем'єра серіалу «Внутрішній ворог», над яким працює продюсер відомих серіалів «Ґотем» та «Менталіст» Кен Вудрафф, відбудеться 25 лютого.

10 серпня 2017,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився тизер-трейлером 2 сезону біографічного серіалу «Корона», що отримав в цьому році 2 «Золотих глобуса» і 2 премії BAFTA. У ньому Клер Фой та Метт Сміт повертаються в образах королеви Великої Британії Єлизавети II та її чоловіка принца Філіпа, у яких виникають суперечності. Також відео представляє зірку «Декстера» Майкла С. Холла в образі президента США Джона Ф. Кеннеді.

Прем'єра нових 10 серій серіалу, де з'являться Ванесса Кірбі й Меттью Гуд, відбудеться 8 грудня.