Новини серіалів про (2009 – 2016)

4 січня 2021,  17:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 3 січня, на американські телеекрани повернулася поліцейська драма «Новобранець» («The Rookie»), де зірка хітового серіалу «Касл» Нейтан Філліон грає роль найстаршого новобранця в департаменті поліції Лос-Анджелеса Джона Нолана.

Читати далі...
19 червня 2020,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за відважною героїнею Кейт Беккет із хітового серіалу «Касл»? Тоді вас напевно порадує трейлер 3 сезону ще одного детективного серіалу «Амнезія», головну роль в якому виконує Стана Катік.

Читати далі...
13 жовтня 2019,  00:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Касл», готуйтеся, у нас чудова новина. У новій серії детективного серіалу «Новобранець» до Нейтана Філліона приєднаються його брати по зброї Шеймус Девер і Джон Уертас.

Читати далі...
9 вересня 2019,  00:51 | Новини серіалів

Після закінчення серіалу «Касл» актор Нейтан Філліон вирішив знову опинитися в епіцентрі небезпечних подій і перестрілок, записавшись в поліцію в кримінальній драмі від каналу ABC «Новобранець».

Серіал «Новобранець» («Новачок») розповідає про чоловіка середніх років на ім'я Джон Нолан (Филлион), який після трагічної події вирішує змінити своє життя і стати поліцейським в Лос-Анджелесі. Промо-ролик 2 сезону повідомляє, що терористи планують біологічну атаку на місто, і Нолан не збирається стояти осторонь і чекати підкріплення, коли життя людей знаходяться в небезпеці. Прямо як Касл.

Новий сезон «Новобранця» стартує 29 вересня.

20 березня 2019,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний трилер «Амнезія» все-таки повертається на екрани з 2 сезоном, повідомляє його офіційний трейлер.

Після того як їй вдалося вистежити і вбити свого викрадача, колишній агент ФБР Емілі Бірн (зірка серіалу «Касл» Стана Катік) намагається повернутися до нормального життя в якості матері і жінки, що вижила після шести років фізичних і моральних тортур. Вона відбудовує стосунки зі своїм сином Флінном (Патрік МакОлі), але все одно не може залишити темряву свого минулого позаду. Емілі звертається по допомогу до бостонського поліцейського Томмі Гіббса (Анхель Бунані) в секретному розслідуванні свого загадкового минулого. Коли справа виявляється смертельно небезпечною, вона ризикує усім, щоб дізнатися правду.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Амнезія» відбудеться влітку, 14 червня.

21 червня 2018,  17:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці й продюсери популярного серіалу «Касл» Ендрю В. Марлоу і Террі Міллер представляють нову кримінальну драму «Дубль два».

Сем Свіфт (Рейчел Білсон з серіалів «О.С. – Самотні серця» і «Зої Харт з південного штату») є колишньою телезіркою популярного серіалу про поліцейських, чий публічний зрив поставив її кар'єру під загрозу і відправив актрису в реабілітаційну клініку. Відчайдушно бажаючи перезапустити свою кар'єру і отримати бажану роль, Сем напрошується в помічники до приватного детектива Едді Валетіка (Едді Сібріан з серіалів «C.S.I.: Майамі» і «Татусь»). Спершу детектив відноситься до актриси скептично, але незабаром її акторські навички виявляються корисними в розслідуваннях.

Прем'єра серіалу «Дубль два», де постійних героїв також зіграють Ксав'єр де Гузман, Алійа О'Брайен і Еліс Лі, на каналі ABC відбудеться сьогодні, 21 червня.

16 травня 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за тизером вийшов повноцінний трейлер нової кримінальної драми «The Rookie» («Новачок»), в якому зірка «Касла» Нейтан Філліон відправляється на службу в поліцію.

Починати спочатку непросто, особливо для хлопця з маленького містечка Джона Нолана (Філліон), який після змінюючого життя інциденту вирішив здійснити свою мрію і стати офіцером поліції Лос-Анджелеса. Колеги зустрічають зі скептицизмом найстаршого новачка у відділку і сприймають його як ходячу кризу середнього віку. Адже якщо він не зможе встигати за молодими копами й злочинцям, то буде ризикувати своїм життям та життями оточуючих. Але якщо він зможе використовувати свій життєвий досвід, рішучість і почуття гумору, то досягне успіху в новій главі свого життя.

Прем'єра серіалу «The Rookie», де також зіграють Алісса Діас, Річард Т. Джонс, Тітус Макін мол., Мерседес Масон, Мелісса О'Ніл, Ефтон Вільямсон та Ерік Вінтер, відбудеться восени.

14 травня 2018,  19:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC уже почав просувати свою нову кримінальну драму «The Rookie» («Новачок»), де головну роль виконує зірка «Касла» Нейтан Філліон.

Філліон грає 40-річного Джона Нолана, який переїжджає із затишного невеликого міста в Лос-Анджелес, щоб здійснити свою давню мрію — стати копом в поліцейському відділку Міста ангелів. Він повинен адаптуватися до небезпечного, веселого й непередбачуваного життя «новачка», щоб не упустити другий шанс чогось досягти.

Замість Кейт Беккет (Стана Катік) тепер напарницею Касла, вірніше Нолана, буде Талія Бішоп (Ефтон Вільямсон).

Дати прем'єри у серіалу «The Rookie» поки немає, але вона очікується цієї осені.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
25 серпня 2015,  15:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знакомьтесь, детектив Хейли Шиптон, новичок в 12-м участке сериала «Касл».

Детектива Шиптон воплощает звезда ситкома «Соседи» Токс Олагундойе. По сюжету ее героиня станет новой напарницей Ричарда Касла (Нэйтан Филлион) в расследованиях, поскольку Кейт Беккет (Стана Катик) станет капитаном участка и будет реже заниматься так называемой «полевой работой».

Продюсер Алекси Хоули о новом детективе в жизни Касла:

Токс играет очень динамичного и забавного персонажа. Это тот голос, которого не было у сериала. Что замечательно в ней насчет сотрудничества с Каслом, так это то, что когда он занимался расследованиями, то делал это в стиле полиции. Она же действует по-другому, поэтому создается забавная динамика в духе: «Нет, мы лучше вломимся, чем будем ждать ордера».

Кроме работы с Каслом, по словам Хоули, у Шиптон будет и другое предназначение:

Нам нравится идея, что она может стать ментором для Алексис (Молли К. Куинн), как раньше была Беккет, но поскольку теперь она жена Касла, то Хейли может стать кем-то вроде ее старшей сестры. В этом сезоне будет многое о том, чтобы сделать Молли старше. Она играла ребенка семь сезонов, и теперь ей 21 год. Она выросла. В этом году она станет более сложной. Изменятся и ее отношения с отцом, ведь она уже не маленькая девочка.

Первая серия нового сезона «Касла» выйдет 21 сентября.

6 серпня 2015,  18:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці «Касла» розкрили, ким же буде тепер працювати головна героїня Кейт Беккет в новому сезоні кримінальної драми.

У фіналі 7 сезону Кейт Беккет, яку втілює Стана Катік, здавала іспит на посаду капітана... Так що не дуже великим сюрпризом виявляється те, що в нових серіях детектив Беккет стане капітаном Беккет і тепер буде заправляти 12-ю ділянкою.

Виконавчий продюсер Теренс Пол Уінтер про підвищення Беккет:

Що хвилює в такому повороті, так це те, що вона не буде традиційним капітаном, який сидить в офісі. Вона твердо стоїть двома ногами на землі. Вона все ще Беккет. Вона буде займатися справами і брати участь у допитах.

Читати далі...
12 травня 2015,  15:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ABC объявил список сериалов, которые получили еще по новому сезону, а также те сериалы, которые больше не вернутся на телеэкраны. Среди первых оказались «Касл» и «Однажды в сказке».

Среди сериалов-ветеранов были продлены «Касл» на 8 сезон, «Однажды в сказке» на 5 сезон, «Анатомия страсти» на 12 сезон, «Скандал» на 5 сезон, «Нэшвилл» на 4 сезон, «Агенты «Щ.И.Т.» на 3 сезон, а также ситкомы «Американская семейка» и «Бывает и хуже» на 7 сезоны и «Голдберги» на 3 сезон.

Для своего второго сезона на телевидении вернутся драмы «Как избежать наказания за убийство», «Агент Картер», «Американское преступление» и «Тайны и ложь», комедии «Черноватый», «Трудности ассимиляции» и мюзикл «Галавант».

Но даже приличные рейтинги не смогли спасти «Вечность» (7.9 миллионов зрителей), «Cristela» (6.1 миллион зрителей) и «Воскрешение» (6.9 миллионов зрителей), телеканал принял решение их закрыть.

18 березня 2015,  14:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Контракты главных звезд сериала «Касл» Натана Филлиона и Станы Катик подходят к концу, и канал ABC не спешит сообщать о продлении детективной драмы, продержавшейся на телевидении 7 сезонов. 

В воскресенье, во время выхода очередной серии детективного сериала «Касл», Стана Катик, исполняющая роль детектива Кейт Беккет, музы главного героя, отвечала на вопросы поклонников в Твиттере. 

Один из вопросов касался ее мнения о «конце сериала», а не о «конце сезона», который уже не за горами. Ответ Катик прозвучал достаточно финально:

7 [сезонов]. Горжусь тем, чего мы достигли. Благодарна за то, что была частью такого путешествия.

Хотя о закрытии сериала вроде бы не шла речь, но Филлион и Катик не продлили еще свои контракты с каналом, а ее сообщение в Твиттере и вовсе заставило поклонников нервничать и надеяться, что она имела в виду все-таки конец сезона, но не всего сериала.

Не так давно в интервью для TVLine Катик выразила свое мнение о том, когда лучше завершать сериал:

Если персонаж завершен, если больше некуда идти в творческом плане, тогда, я считаю, лучше остановиться, когда ты на вершине, и я восхищаюсь тем, что они сделали с сериалом «Прослушка». Рассказать хорошую историю и уйти домой, начать что-то другое. Не стоит доить ее, просто потому, что так хочется.

Представитель ABC опроверг финальность твита Катик, заявив, что это недопонимание, но подтверждения о продлении «Касла» на 8 сезон все еще нет. Многое зависит от желания актеров продлевать их контракты.

Пока о следующих проектах Катик ничего не сообщается, Филлион вместе с коллегой по «Светлячку» Аланом Тьюдиком занялся сбором средств на новый телесериал, который будет называться «Con Man». Им удалось собрать уже более $2 миллионов.

Следующая серия «Касла» выйдет 23 марта. Неизвестно, когда состоится финал 7 сезона, но он будет состоять из 23 серий.