Новини зірок з (1975 – ...)

21 грудня 2020,  17:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні новорічних свят комедійне скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» вирішило показати альтернативний фінал культового фільму «Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку» за участю Крістен Віг.

Читати далі...
13 листопада 2020,  17:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці легендарного комедійного скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» або просто SNL запросили Адель в цьому сезоні в якості ведучої, а не музичної гості, але все одно подарували нам приголомшливий скетч, де вона встигла заспівати майже всі свої хітові пісні.

Читати далі...
9 листопада 2020,  21:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого місяця запрошеною ведучою популярного американського шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» стала співачка Адель. І одним з її найяскравіших образів в цьому випуску виявилася роль гламурного привида.

Читати далі...
27 квітня 2020,  20:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Карантин не завадив лауреату премії «Оскар» Бреду Пітту і легендарному комедійному шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» зняти один з найкращих сатиричних скетчів всіх часів. І в ньому, звичайно, не обійшлося без тонкого тролінгу Дональда Трампа.

Читати далі...
1 березня 2020,  22:14 | Новини зірок

Нова смішна сценка шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» доводить, що номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер може зіграти кого завгодно і що завгодно. Навіть пляшку кетчупу.

В англійській мові словосполучення «одружити кетчупи» означає перемішати їх в пляшках так, щоб їх було порівну, але в даному скетчі офіціантка (Гайді Гарднер) представляє, що було б, якби пляшки кетчупів дійсно одружувалися, на прикладі пляшки-чоловіки (Драйвер) та пляшки-жінки (Сесілі Стронг). Чим це обертається? Сварками, відвертими зізнаннями і появою третього (Кайл Муні) в їхніх відносинах, що руйнуються. Загалом, все як у людей.

У минулому році Драйвер повернувся в образі Кайло Рена у фільмі «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» і був номінований на «Оскар» за головну роль у драмі «Шлюбна історія», пародією на яку можна вважати дану сценку. Дивіться також Кайло Рен повертається на шоу «Бос під прикриттям» в новому скетчі SNL.

1 лютого 2020,  16:37 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для великого актора немає маленьких ролей, і керуючись цим принципом, герой Адама Драйвера влаштовує переполох в скетчі «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Читати далі...
21 грудня 2019,  11:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

«А яка твоя обіцянка собі»? Перед Новим роком американська актриса і співачка Дженніфер Лопез вирішила порадувати своїх шанувальників новим ароматом, який отримав назву Promise.

Читати далі...
19 грудня 2019,  15:44 | Новини зірок

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Скарлетт Йоханссон чула, що у неї заспокійливий голос, тому вирішила записати своє відео в стилі ASMR.

В минулу суботу Йоханссон в 6-й раз стала запрошеною ведучою популярного американського скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», на честь чого акторка знялася в незвичайному промо-ролику, де вона говорить у мікрофон пошепки, перевертає аркуші паперу і пише маркером на дошці тобто тут присутні всі звуки відео для ASMR або автономної сенсорної меридіональної реакції. Такі відео зазвичай записуються пошепки і супроводжуються різними звуками на тлі тиші, які повинні викликати у глядача мурашки.

На початку місяця Йоханссон отримала свою 5-ту номінацію на премію «Золотий глобус» за головну жіночу роль у драмі Ноа Баумбака «Шлюбна історія», яку ви вже можете подивитися на Netflix.

5 лютого 2018,  23:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернувшись на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» через 12 років, Наталі Портман вирішила знову розповісти про своє життя в стилі реп.

Читати далі...
4 грудня 2017,  02:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не Серсея і не Суші, вона — Сірша Ронан! Втомившись від того, що всі плутають її ім'я, дворазова номінантка на премію «Оскар» вирішила пояснити його за допомогою простої пісеньки, яку виконала під час свого дебюту на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». Актриса говорить, що її ім'я дуже ірландське і в перекладі означає «свобода». Разом з нею цю пісню заспівали зірки «Мисливців за привидами» Кейт МакКіннон і Леслі Джонс, які вже давно виступають на даному шоу, а також Ейді Брайант і Бек Беннетт.

Зараз Ронан можна побачити в кінотеатрах України в анімованому байопіку «З любов'ю, Вінсент».

5 листопада 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Несподіваним гостем вчорашнього випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» став Ліам Гемсворт. Він з'явився в пародійному скетчі на вікторину «Правильна ціна», де його наречена Майлі Сайрус грала в дуеті з його братом Крісом Гемсвортом (Алекс Моффат). Перед виходом Ліама Сайрус, жартуючи, запитала у Кріса, чи немає у нього випадково брата.

Також в цій сценці взяли участь Ларрі Девід, який зіграв сенатора Берні Сандерса, Кейт МакКіннон, яка спародіювала Тільду Свінтон, й Сесілі Стронг, яка перевтілилася для шоу в Софію Вергара. Алек Болдуін замість свого коронного персонажа Дональда Трампа втілив тут Тоні Беннетта.

Сайрус підтвердила свою заручини з Гемсвортом в жовтні 2016 року, і в останні місяці все частіше з'являються чутки, що вони таємно одружилися, але 24-річна співачка поки не планує весілля, як вона зізналася в інтерв'ю для The Sun on Sunday.

7 жовтня 2017,  15:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернувшись на «Нічне шоу» напередодні свого дебюту на «Суботнім вечором в прямому ефірі», Галь Гадот взяла участь у веселих шарадах з Майлі Сайрус, ведучим Джиммі Феллоном і лідером групи The Roots Таріком Троттером. Гадот зізналася, що це її перша гра в шаради, і, тим не менш, їй вдалося вгадати фільм «Воно» за кілька секунд!

Промо-ролик майбутнього випуску «Суботнім вечором в прямому ефірі», де актриса користується силами Диво-жінки, дивіться тут.

18 грудня 2016,  21:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Пробудження» («Пасажири») Кріс Претт і Дженніфер Лоуренс відповіли на 40 нагальних питань, які люди найчастіше запитують про них у Google.

Читати далі...