Новини серіалів про (1975 – ...)

2 жовтня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарне комедійне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» повертається на телеекрани з вибухом, який забезпечить сам Джим Керрі!

Читати далі...
13 березня 2020,  17:27 | Новини серіалів

Вирішивши, що найкращі ліки в непрості часи — це сміх, сценаристи шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» придумали пародію на мильну оперу під назвою «Піски Модесто», яку знімають в умовах коронавіруса, тому всі його актори намагаються тримати дистанцію, навіть в інтимних сценах.

У скетчі «Піски Модесто» зірка Бондіани Деніел Крейг та зірка SNL Кейт МакКіннон грають давніх коханців, які несподівано возз'єднуються, але їхній пристрасті заважає загроза коронавіруса, тому вони намагаються не наближатися одне до одного, цілуються через скло, а коли з'являється колишня дружина героя Крейга у втіленні Сесілі Стронг, у них з МакКіннон відбувається найбільш несподівана бійка в історії мильних опер. Дивитися до кінця обов'язково.

Прем'єра фільму «007: Не час помирати», де Крейг повернеться в образі легендарного суперагента Джеймса Бонда, в зв'язку з коронавірусом була перенесена на осінь і тепер відбудеться 12 листопада.

23 січня 2020,  01:33 | Новини серіалів

Зірка франшизи «Зоряні війни» і номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер втретє стане ведучим легендарного комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». І ми чекаємо на це з нетерпінням!

Напередодні його повернення, команда SNL зняла смішний промо-ролик, в якому Драйвер заходить в студію, чекаючи, що його зустрінуть з розпростертими обіймами, але бачить, що там порожньо і кругом великий безлад після Різдва. Раптом в кадрі з'являється прибиральниця і змушує номінанта на премію «Оскар» прибирати в студії, починаючи з ялинки. І Драйвер, зрозумівши, що його аргументи її не цікавлять, слухняно виносить ялинку на вулицю.

Новий епізод «Суботнім вечором в прямому ефірі» з Драйвером вийде в цю суботу, 25 січня. Музичної гостею на цьому тижні буде співачка Холзі.

11 січня 2020,  15:35 | Новини серіалів

Ця жінка знає, чого вона хоче, тому не збирається нікого слухати, а просто зробить це. Стримінговий сервіс Hulu опублікував тизер-трейлер 2 сезону свого популярного серіалу «Вискочка».

Виконавчі продюсери Елізабет Бенкс і Лорн Майклз представляють 2 сезон комедії «Вискочка», в якому зірка «Суботнім вечором в прямому ефірі» Ейді Брайант грає Енні, молоду жінку, яка хоче змінити своє життя. Здобувши нове відчуття впевненості в собі і контролю, Енні виявляє, що життя, до якого вона прагнула з Раяном (Люка Джонс), своїми друзями, сім'єю і власною кар'єрою, не зовсім таке, яким вона його собі уявляла. У неї є впевненість. Але що вона збирається тепер з цим робити?

Батька головної героїні Білла втілює зірка фільмів «Сам удома» Деніел Стерн. Прем'єра нових серій «Вискочки» очікується 24 січня.

20 грудня 2019,  15:16 | Новини серіалів

Комедійне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» вирішило зробити всім своїм шанувальникам найкращий подарунок на Різдво та Новий рік, запросивши Едді Мерфі для фінального випуску в цьому році.

Читати далі...
23 квітня 2019,  15:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неї немає ані минулого, ані майбутнього. Володарка премії «Оскар» Емма Стоун доводить в іронічному скетчі шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», що можна глибоко зіграти навіть роль дружини, яку в гей-порно зраджує її наречений.

Скетч починається з поїздки головної героїні Грейс у втіленні Стоун в машині вона є актрисою-початківцем і прямує на свою першу велику роботу. Але незабаром виявляється, що ця роль кілька фраз в гей-порно, де за сюжетом вона втілює дружину, чий чоловік зраджує їй з її 18-річним хрещеником. Тим не менш, актриса ставиться до своєї ролі дуже серйозно. Вона дає своїй героїні ім'я Дірдра й намагається зрозуміти її, прожити її життя, нехай це буде всього лише кілька секунд на екрані...

У минулому році Стоун зіграла в історичній картині «Фаворитка», за яку була номінована на премії «Оскар» і «Золотий глобус», та в серіалі «Маніяк».

29 січня 2019,  16:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, 24 січня, на американському телебаченні відбулася прем'єра нового комедійного серіалу «Інші двоє», і критики вже нагородили його вражаючим рейтингом у 91% на сайті Rotten Tomatoes.

«Інші двоє» це брат і сестра Кері та Брук. Кері (Дрю Тервер) є актором-початківцем, а Брук (Гелен Йорк) була професійною танцівницею, але її кар'єра підійшла до кінця. Вони обидва намагаються знайти своє місце в житті, як раптом їх молодший брат 13-річний Чейз (Кейс Вокер) за одну ніч завдяки Інтернету стає мегапопулярною зіркою і кумиром мільйонів. Кері і Брук вирішують, що повинні взяти від раптової популярності брата все, що можуть, поки вона не зникла.

Друга серія ситкому від сценаристів шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» Кріса Келлі та Сари Шнайдер вийде 1 лютого за українським часом.

18 грудня 2018,  12:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аквамена» Джейсон Момоа з радістю знову втілив кровожерливого кхала Дрого з культового серіалу «Гра престолів» на комедійному шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Читати далі...
2 березня 2018,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените розважальне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» представило свою пародію на серіал «Дуже дивні справи», де дорослу Одинадцять втілила Наталі Портман.

Одинадцять разом з Майком (Мікі Дей) знаходить таємне місце, де ховаються інші люди з незвичайними здібностями, як Чотирнадцять (Бек Беннетт), Дев'ять (Сесілі Стронг), П'ять (Піт Девідсон), Вісімнадцять (Ейді Брайант) і Три (Кенан Томпсон). У кожного з них є своя суперсила, але коли вони її використовують, то трапляється щось неприємне. Виявляється, що кров з носу — це ще не найгірша побічна дія суперсил.

Також дивіться скетч SNL, де Портман читає божевільний реп в образі Падме Амідали з «Зоряних воєн».

1 лютого 2018,  18:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не варто квапити Наталі Портман, повідомляє новий промо-ролик майбутнього випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». І це трохи заважає його акторам Кенану Томпсону та Піту Девідсону.

Для володарки премії «Оскар» це буде другий раз в якості ведучої SNL — вперше вона очолила шоу в березні 2006 року, тобто майже 12 років тому. Ви теж чекаєте на її повернення?

Музичним гостем програми стане англійська співачка Дуа Ліпа.

Портман з'явиться на шоу напередодні виходу свого фантастичного трилеру «Анігіляція», чия прем'єра відбудеться 22 лютого.

20 січня 2018,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Честейн прийшла на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» не для того, щоб заводити друзів.

У промо-ролику свого дебюту в якості ведучої SNL Честейн грає голлівудську стерву, яка дуже не рада зустрічі із зіркою шоу Кейт МакКіннон. Актриси кружляють в студії, ніби давні вороги, як раптом зірка «Гри Моллі» згадує, що вони з МакКіннон зовсім не ворогують. А в кінці, не зумівши довго бути серйозною, Честейн від сміху падає на підлогу.

Випуск «Суботнім вечором в прямому ефірі» з Честейн вийде на американському телебаченні вже сьогодні, 20 січня. Українська прем'єра «Гри Моллі» відбудеться 1 лютого.

28 грудня 2017,  19:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко в 4-й раз став ведучим шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», і в одній з його сценок зворушливо і переконливо зіграв бездомного.

Скетч на святкову тематику під назвою «Різдвяна благодійність» показує злу бізнесвумен (Сесілі Стронг), яка кричить по телефону на свою асистентку в Різдво. Як раптом вічно зайнята жінка помічає через дорогу нещасного бездомного чоловіка (Франко) і вирішує спершу пригостити його кавою та булочкою, потім оновити його гардероб, а після приводить його до себе додому... Чим все закінчиться, дивіться самі.

Новий фільм Франко «Горе-творець», який згадується в даному скетчі, претендує зараз на 2 премії «Золотий глобус».

3 жовтня 2017,  16:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Початок свого 43 сезону легендарне скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» вирішило відзначити поверненням Алека Болдуїна в образі «президента хаосу» Дональда Трампа.

Президент приходить в Овальний кабінет після дня гольфу і намагається впоратися відразу з усіма недавніми проблемами, як допомога Пуерто-Ріко, війна з КНДР і сила твітів. На щастя, йому допомагають прес-секретар Білого дому Сара Хакабі Сандерс (Ейді Брайант) і генпрокурор Джефф Сешнс (Кейт МакКіннон).

Вступний монолог прем'єрного випуску, в якому зірки «Ла-Ла Ленда» Райан Гослінг та Емма Стоун розповідають, як вони врятували джаз, дивіться тут.