Новини про серіал (2008)

16 жовтня 2020,  12:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярних серіалів «Справжня кров» і «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард знову володіє суперздібностями і опиняється на стороні зла в трейлері фентезійного міні-серіалу «Протистояння».

Читати далі...
17 вересня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Битва за майбутнє вже почалася, і на її кону виживання нашої планети. Дубльований трейлер науково-фантастичного екшену «2067» повідомляє, що він вийде на екрани українських кінотеатрів рівно за два тижні, 1 жовтня.

Читати далі...
1 лютого 2020,  19:45 | Новини фільмів

У цьому місяці в український прокат вийде гостросюжетний трилер «Ланцюг убивств», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Ніколас Кейдж.

У фільмі режисера і сценариста Кена Сензела Кейдж втілює колишнього бандита, який вирішив зав'язати зі своїм жорстоким минулим і заробляти собі на хліб, тримаючи готель. Одного разу вночі до його готелю приходить фатальна жінка (Анабель Акоста), яка втекла з великою сумою грошей від небезпечного чоловіка. І той чоловік відправляє слідом за нею кілерів, що запускає ланцюг жорстоких подій.

Українська прем'єра фільму «Ланцюг убивств», де також з'являться зірка серіалу «Реальна кров» Раян Квантен і зірка «Вероніки Марс» Енріко Колантоні, відбудеться 20 лютого. Так що чекаємо виходу його дубльованого трейлера.

4 вересня 2019,  13:42 | Новини серіалів

Після успішної появи в серіалі «Фарго», яка принесла актрисі другу номінацію на «Золотий глобус», Кірстен Данст вирішила очолити багатосерійну чорну комедію «Як стати богом в Центральній Флориді».

Серіал відправляє глядача у 1992 рік і розповідає історію Крістал Стаббс (Данст), працівниці аквапарку з мінімальною заробітною платою, яка бреше, придумує схеми і шахраює на шляху до культової багатомільярдної піраміді, що викликає руйнування її сім'ї.

Чоловіка головної героїні втілює зірка серіалів «Велика маленька брехня» і «Справжня кров» Александр Скарсгард.

Вже вийшло 3 серії серіалу «Як стати богом в Центральній Флориді». Прем'єра 4 серії відбудеться 8 вересня.