Цікаві факти про серіал (2004 – ...)

  1. Аманда Сейфрід проходила проби на роль Вероніки Марс, але замість цього зіграла другорядну роль Ліллі Кейн.
  2. Машина Логана в перших двох сезонах — жовтий Nissan XTerra S, в третьому — чорний Range Rover.
  3. Машина Вероніки в перших двох сезонах — Chrysler LeBaron, в третьому вона водить срібний Saturn VUE.
  4. Крістен Белл обійшла більше 500 претенденток на роль Вероніки Марс.
  5. Роль Мег була написана спеціально для Алони Тал. Довгий час вона була другою претенденткою на роль Вероніки, але коли була затверджена Крістен Белл, Роб Томас написав роль спеціально для Алони.
  6. Джейсон Дорінг спочатку пробувався на роль Дункана, а Тедді Данн на роль Логана. В результаті Дорінг зіграв Логана, а Данн — Дункана.
  7. Наприкінці одинадцятої серії другого сезону (41:22) Вероніка кріпить на скло папірець з печива з передбаченнями, в яких присутні цифри 4 8 15 16 23 42. Точно такий же порядок чисел фігурував в серіалі «Залишитися в живих» (2004-2010) .
  8. 13 березня 2013 року було викладено відео, яке закликає фанатів серіалу насправді «скинутися» на зйомки фільму. Необхідна сума для початку роботи над фільмом була зібрана до кінця дня і продовжувала зростати.
  9. СПОЙЛЕР: В одинадцятому епізоді першого сезону з'являється героїня Кеті Леклерк, відома за серіалом «Їх переплутали в пологовому будинку» (2011). В цьому ж епізоді Вероніка з'ясовує, що її подругу Мак переплутали при народженні.