Новини серіалів про (2004 – 2012)

6 жовтня 2020,  15:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому володар трьох статуеток премії «Золотий глобус» Г'ю Лорі вже грав американського сенатора в серіалі «Віце-президент», а в новому міні-серіалі від BBC «Roadkill» він втілює політика у рідній Великій Британії.

Читати далі...
21 березня 2020,  19:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що спільного у доктора Хауса і нового персонажа Г'ю Лорі з науково-фантастичного серіалу «Авеню 5»? Ні, не тільки обличчя, а й, на жаль, залежність від наркотиків, як показує новий фрагмент.

Читати далі...
9 грудня 2019,  19:15 | Новини серіалів

Щоб підняти нам настрій у цей зимовий понеділок, телеканал HBO представив офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу «Avenue 5», який обіцяє бути смішною комедією в космосі.

Комедійний серіал від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі покаже зірку «Доктора Хауса» Г'ю Лорі в образі капітана космічного корабля Avenue 5 Раяна Кларка. На його кораблі трапляється одна надзвичайна ситуація, яка сіє паніку між пасажирами, а потім ще одна і ще одна, і Кларк щосили намагається зберегти контроль в цьому наростаючому божевіллі.

Відправитися в космос з Хаусом буде можливо вже на початку наступного року прем'єра серіалу «Avenue 5» відбудеться 19 січня.

20 листопада 2019,  14:46 | Новини серіалів

Канал HBO опублікував в Інтернеті тизер-трейлер своєї науково-фантастичної комедії «Avenue 5», головну роль в якій виконує зірка серіалів «Доктор Хаус» та «Нічний адміністратор» Г'ю Лорі.

Серіал «Avenue 5», творцем якого виступає номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі, обіцяє «відпустку, про яку ви і не сміли мріяти». Він буде слідувати за капітаном космічного корабля Avenue 5 Раяном Кларком (Лорі), який намагається знайти спільну мову з колегами та клієнтами в індустрії космічного туризму. І ця задача ускладнюється тим, що на його кораблі постійно трапляються різні надзвичайні події.

Компанію Лорі в цій пригоді складуть Сьюзі Накамура, Ребекка Фронт, Зак Вудс і Джош Гад. Прем'єра «Avenue 5» очікується в січні 2020 року.

31 серпня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Наше улюблене сімейство Пірсонів повертається в офіційному трейлері 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», який вийшов сьогодні.

«Це ми» розповідає життєву, відверту і зворушливу історію злетів та падінь Ребеки і Джека Пірсонів (Менді Мур і Майло Вентімілья) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) та Кевіна (Джастін Гартлі), які народилися в один день. У трейлері Ребекка говорить Джеку, що «дивно, як іноді абсолютний незнайомець стає частиною твоєї історії», а потім нам показують альтернативну реальність і представляють перший погляд на персонажів Дженніфер Моррісон і Омара Еппса, які раніше знімалися в «Хаусі».

Також трейлер розкриває, що прем'єра 4 сезону відбудеться 24 вересня.

17 листопада 2018,  01:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарні голлівудські актори Майкл Дуглас і Алан Аркін грають веселих давніх друзів у другому трейлері комедійного серіалу «Метод Комінскі», який продюсує компанія Netflix разом з Warner Bros. Television.

Читати далі...
1 вересня 2018,  18:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хауса» Ліза Едельштейн приєднується до касту медичної драми «Хороший доктор» в офіційному трейлері 2 сезону.

Серіал від творця «Доктора Хауса» Девіда Шора слідує за талановитим молодим хірургом Шоном Мерфі (Фредді Гаймор), у якого аутизм і синдром саванта. І хоча йому складно знаходити спільну мову з людьми, він вміє рятувати життя. Але Шон допустив помилку, і тепер у лікарні Св. Бонавентура йде розгляд його справи.

Едельштейн зіграє у нових серіях найкращого онколога в окрузі доктора Блейз, яка буде допомагати доктору Аарону Глассману (Річард Шифф) боротися з раком.

«Хороший доктор» повертається на екрани 24 вересня.