Новини серіалів про (2011 – 2019)

21 березня 2024,  21:41 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився новим трейлером і постерами майбутнього сезону хітового фентезі «Дім дракона», що є приквелом «Гри престолів», і вони присвячені команді Чорних, тобто команді королеви Рейніри Таргарієн.

Читати далі...
10 лютого 2024,  19:50 | Новини серіалів

Після популярності серіалу «Дім дракона» канал HBO вирішив взятися за ще один приквел «Гри престолів», сюжет якого знову буде розповідати про Таргарієнів і драконів.

Читати далі...
12 січня 2024,  21:19 | Новини серіалів

Наукова фантастика «Проблема 3 тіл» від творців культового серіалу «Гра престолів» Девіда Беніоффа і Д.Б. Вайсса обіцяє стати одним з головних серіалів 2024 року. І ми нарешті отримали його офіційний трейлер від Netflix.

Читати далі...
2 грудня 2023,  20:50 | Новини серіалів

Канал HBO представив тизер-трейлер майбутніх серій хітового фентезі «Дім дракона», що показує початок війни між двома фракціями Таргарієнів. Хто з них переможе: Чорні чи Зелені? Побачимо у наступних сезонах.

Читати далі...
22 червня 2023,  15:25 | Новини серіалів

У середу, 21 червня, на платформі Disney+ вийшла прем'єрна серія нового міні-серіалу від Marvel Studios «Таємне вторгнення», де ключову роль грає британська акторка Емілія Кларк, відома за роллю Дейнеріс Таргарієн у хітовому фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
19 квітня 2023,  18:50 | Новини серіалів

Зірка хітового фентезі «Гра престолів» Річард Медден об'єднується з зіркою «Бази Квантіко» Пріянкою Чопрою Джонас, щоб врятувати світ у шпигунському міні-серіалі «Цитадель» від стримінгової платформи Prime Video.

Читати далі...
26 вересня 2022,  23:44 | Новини серіалів

Не «Домом дракона» єдиним. Стримінгова платформа HBO Max поділилася сьогодні епічним тизер-трейлером свого наступного очікуваного серіалу «The Last of Us», що буде багатосерійною адаптацією популярної відеогри.

Читати далі...
23 серпня 2022,  18:34 | Новини серіалів

Вже подивилися першу серію фентезі «Дім дракона», яке є приквелом культової «Гри престолів», і з нетерпінням чекаєте наступні? Тоді у нас гарна новина — стримінгова платформа HBO Max вже розкрила дати виходу усіх серій першого сезону.

Читати далі...
22 серпня 2022,  21:05 | Новини серіалів

Дракаріс! Щоб підготувати нас до прем'єри серіалу про Таргарієнів «Дім дракона», стримінгова платформа HBO Max поділилася в мережі відео, що згадує історію родини Дейнеріс Таргарієн з культового серіалу «Гра престолів».

Читати далі...
17 серпня 2022,  19:35 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився двома новими постерами фентезійного серіалу «Дім дракона», прем'єра якого відбудеться вже у цю неділю, 21 серпня, і вони показують двох ключових драконів приквела у всій їхній красі та могутності.

Читати далі...
20 липня 2022,  20:57 | Новини серіалів

Канал HBO щойно поділився офіційним трейлером фентезійного серіалу «Дім дракона», що показує драконів Таргарієнів крупним планом та знайомить нас ближче з предками легендарної Дейнеріс.

Читати далі...
16 липня 2022,  16:20 | Новини серіалів

У Ветерос мчить герой Середзем'я! Одного з ключових персонажів у майбутньому багатосерійному фентезі «Дім дракона» зіграє знаменитий шотландський актор Грем МакТавіш, відомий за роль гнома Баліна у трилогії Пітера Джексона «Хоббіт», і ми вже маємо перший погляд на його героя.

Читати далі...
23 червня 2022,  22:30 | Новини серіалів

Минулого тижня Інтернет вразила новина про те, що хітове фентезі «Гра престолів» отримає продовження, де в ролі Джона Сноу повернеться актор Кіт Герінґтон. І його хороша подруга та колега по Вестеросу Емілія Кларк вже підтвердила, що це правда, а не вигадки шанувальників.

Читати далі...
23 червня 2022,  13:35 | Новини серіалів

Дракони вже летять до нас! Канал HBO поділився в мережі новим епічним постером фентезійного серіалу «Дім дракона», очікуваного спін-оффу «Гри престолів», що представляє перший погляд на величну дракониху Сіракс.

Читати далі...
17 червня 2022,  13:45 | Новини серіалів

Поки ми з нетерпінням чекаємо на прем'єру серіалу «Дім дракона» про Таргарієнів, телеканал HBO вирішив приголомшити всіх шанувальників фентезі «Гра престолів» новиною про те, що вже готує його продовження з Джоном Сноу у головній ролі.

Читати далі...