Оновлення (2011 – 2019)

11 серпня 2021,  09:35 | Оновлення

Пропонуємо подивитися трейлер бойовика «Війна Фараона», в якому головні ролі зіграли Майк Тайсон і Хафтор БьернсонГра престолів»). В кінотеатрах фільм має вийти у вересні.

Читати далі...
10 червня 2019,  22:51 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «21 міст» з Чедвіком БоузманомЧорна Пантера») у головній ролі.

Головний герой – поліцейський з Нью-Йорка із зруйнованою репутацією. У нього з'являється шанс очистити своє ім'я, якщо тільки йому вдасться знайти місцевого вбивцю «копів». В ході розслідування герой викриває масштабну змову, яка пов'язує його колег зі злочинним світом, і виявляє, що весь Манхеттен став для нього однією великою пасткою.

У картині знімалися Сієнна МіллерСнайпер»), Тейлор КітчСправжній детектив»), Дж. К. СіммонсЛіга справедливості»). Режисером картини виступив Брайан КіркГра престолів»). В український прокат «21 міст» вийде 24 жовтня.

5 листопада 2017,  17:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures поділилася першим фрагментом супергеройського екшену «Ліга справедливості» з Диво-жінкою (Галь Гадот).

Підступний злочинець в капелюсі, якого грає Майкл МакЕлхаттон з «Гри престолів», бере в заручники дітей та дорослих. Він відкриває на столі чемодан з вибухівкою і каже, що для нього єдина надія — посіяти страх й повернутися в Темні часи. Але у Диво-жінки інші плани. Вона вривається в будівлю, стрімко розкидає всіх найманців та розбирається з бомбою по-своєму. Злодій не вірить своїм очам, і на його питання про те, хто вона така, амазонка відповідає: «Та, хто вірить». А після відправляє його в нок-аут.

Дивимося український ТБ-ролик «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

23 серпня 2017,  12:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо заключної серії 7 сезону «Гри престолів», яка буде йти 1 годину 20 хвилин, обіцяє епічну зустріч давніх ворогів. Джон (Кіт Герінгтон) та Тіріон (Пітер Дінклейдж) відправляються в Королівську гавань, щоб укласти з Серсеєю (Ліна Хіді) перемир'я і переконати її виступити єдиним фронтом в одній війні, яка має значення, — війні з Королем ночі та його армією мертвих. І ці переговори будуть проходити в оточенні кількох армій.

Фінальна серія, яку зняв Джеремі Подесва (серії «Червона жінка», «Дім», «Драконячий камінь»), вийде на екрани 28 серпня за українським часом.

15 серпня 2017,  00:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер одного з останніх фільмів за участю Антона Єльчина — науково-фантастичного трилера «Згадати заново». Головну роль в ньому виконує зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж. Його герой береться за розслідування загадкового вбивства талановитого вченого, який загинув за день до презентації свого унікального відкриття — приладу, що може записувати й відтворювати спогади. А Єльчин грає тут одного з проблемних пацієнтів вченого.

Світова прем'єра кінокартини, де також зіграла володарка премії «Еммі» Джулія Ормонд, відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс».

14 серпня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Назва наступної серії «Гри престолів» поки тримається в таємниці, як і її синопсис, але до неї вже з'явилося розширене промо, яке обіцяє битву Джона Сноу (Кіт Герінгтон) з армією Короля ночі. Тут Берик Дондарріон (Річард Дормер) попереджає, що першим і останнім ворогом є смерть; Дейнеріс (Емілія Кларк) і Тіріон (Пітер Дінклейдж) серйозно переглядаються в Драконячому замку; а Арья (Мейсі Вільямс) питає у Санси (Софі Тернер), чого та боїться.

Передостання серія 7 сезону, яку зняв режисер фільму «Тор 2: Царство темряви» Алан Тейлор, вийде на екрани 21 серпня за українським часом.

8 серпня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 7 сезону «Гри престолів» Дейнеріс (Емілія Кларк) взяла долю в свої руки і відповіла Джейме Ланністеру (Ніколай Костер-Вальдау) та його війську за допомогою Дрогона і армії дотракійців. Цей епізод вийшов масштабним, і в інтерв'ю для Variety режисер Метт Шекман сказав, що натхненням для нього послужила історія стародавнього міста Помпеї, який був знищений виверженням вулкана.

Дивимося, як створювався гарячий напад Матері драконів на військо Ланністерів в цікавому закулісному відео з коментарями акторів і шоураннерів серіалу Девіда Бениоффа та Д.Б. Вайсса.

7 серпня 2017,  23:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Уже прийшли до тями після грандіозної битви, показаної в новій серії 7 сезону «Гри престолів»? Тоді дивимося, чого очікувати від наступної, яка називається «Eastwatch» («Східний дозор»). У ній Дейнеріс (Емілія Кларк) пропонує уцілілим солдатам Ланністерів приєднатися до неї або померти, Джон (Кіт Герінгтон) зустрічається віч-на-віч з Дрогоном та повертається в Вінтерфелл, а Бран (Айзек Хемпстед-Райт) посилає зграю воронів на розвідку за Стіну.

Прем'єра серії відбудеться 14 серпня за українським часом.

1 серпня 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику четвертої серії 7 сезону «Гри престолів» Серсея (Ліна Хіді) збирається взяти під контроль весь Вестерос і кожну людину в ньому, Дейнеріс (Емілія Кларк) заявляє Джону (Кіт Герінгтон), що наразі програє і вирішує піти ва-банк, Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) знаходить багато золота, а Арія (Мейсі Вільямс), схоже, повертається в Вінтерфелл. Невже Старки нарешті возз'єднаються в цьому сезоні?

Серія, яку зняв Метт Шекман, вийде на екрани 7 серпня за українським часом.

25 липня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як повідомляє офіційний синопсис 3 серії 7 сезону «Гри престолів», Дейнеріс (Емілія Кларк) в ній проведе суд, Серсея (Ліна Хіді) отримає цінний подарунок від Еурона (Пілу Асбек), Джейме (Ніколай Костер-Вальдау) навчиться на своїх помилках, а Джон (Кіт Герінгтон) та Давос (Ліам Каннінгем) прибудуть на довгоочікувану зустріч.

Серія вийде на екрани 31 липня за українським часом.

22 липня 2017,  03:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Що на нас далі чекає в 7 сезоні «Гри престолів»? У новому напруженому трейлері, показаному на SDCC, Джон (Кіт Герінгтон) пропонує об'єднатися з Дейнеріс (Емілія Кларк), Серсея (Ліна Хіді) нервово шукає союзників проти Матері драконів, пристрасно цілується з Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) і приймає обіцяний подарунок від Еурона (Пілу Асбек), Петір (Ейдан Гіллен) не втрачає надії завоювати прихильність Санси (Софі Тернер), а Мелісандра (Керіс Ван Хаутен) вирішує здійснити інтригуючий союз.

Друга серія сезону виходить 24 липня за українським часом. Найбільш обговорюваний момент першої серії ви знайдете тут.

18 липня 2017,  00:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще приходите в себе від епічного початку 7 сезону «Гри престолів»? Далі серіал обіцяє не зменшувати обертів, як показує напружене промо його наступної серії, що отримала назву «Штормороджена». Дейнеріс (Емілія Кларк) повернулася в Вестерос, і звістка про це розлетілася по всьому Семи королівств. Тепер і Серсея (Ліна Хіді), і Джон (Кіт Герінгтон) повинні вирішити, що робити з новоприбулою претенденткою на Залізний трон. А поки вони вирішують, на Арью (Мейсі Вільямс) чекає захоплива зустріч з давнім другом.

Серія вийде на екрани 24 липня за українським часом.

25 червня 2017,  22:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новый трейлер к 7 сезону «Игры престолов», а также трейлеры к фантастическому триллеру «Семь сестер» и украинской комедии «DZIDZIO Контрабас».

Читати далі...
22 червня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився новим трейлером 7 сезону «Гри престолів», де зима в Вестеросі постає у всій своїй красі й небезпеці. Джон Сноу (Кіт Герінгтон) говорить тут, що століттями їх сім'ї билися разом проти єдиного ворога, незважаючи на свої відмінності. І якщо всі вони хочуть вижити, то їм теж доведеться об'єднатися. Але чи зможуть відомі доми відкласти війну за Залізний трон, поки не пізно?

Проби акторів для «Гри престолів» дивіться тут. Прем'єра 7 сезону відбудеться 17 липня.

3 червня 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер 7 сезону «Гри престолів» з перекладом! Серсея (Ліна Хіді) збирається дати відсіч оточуючим її з усіх боків ворогам, Дейнеріс (Емілія Кларк) прибуває на батьківщину в Вестерос, маючи намір правити Семи королівствами, а Джон Сноу (Кіт Герінгтон), ставши Королем Півночі, повинен покінчити з ворожнечею всередині королівства, інакше, як каже Даврос (Ліам Каннінгем), вони всі загинуть, і буде вже не важливо, чий скелет опиниться на Залізному троні.

Анімований постер 7 сезону з білим ходоком ви знайдете тут. Прем'єра нових серій відбудеться 17 липня.