Новини фільмів про (2009 – 2017)

2 вересня 2022,  23:09 | Новини фільмів

Свій осінній кіносезон платформа Netflix вирішила відкрити романтичним фільмом під назвою «Вілла "Романтика"», онлайн-прем'єра якого відбулася 1 вересня.

Читати далі...
22 грудня 2018,  17:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Щоденників вампіра» Ніна Добрев міняє фантастичних кровопивців на дисфункціонального батька в першому трейлері нового комедійного серіалу «Сім'я».

«Сім'я» («Fam») буде слідувати за молодою жінкою Клем (Добрев), яка намагається бути на хорошому рахунку у порядної сім'ї свого нареченого Джея (Тоні Белл), але все ускладнюється, коли до них переїжджає її зведена сестра Шеннон (Одеса Адлон), яка намагається втекти від їх проблемного батька (Гері Коул). Але, як показує трейлер, батько знаходить своїх зниклих дочок, і у них не залишається іншого вибору, як познайомити його з сім'єю Джея.

Прем'єра серіалу «Сім'я» відбудеться на початку наступного року, 10 січня.

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...