Новини серіалів про (2003 – 2015)

15 березня 2019,  18:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермен повертається, щоб допомогти своїй кузині в боротьбі з лиходієм Лексом Лютором, в 15 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

В серії під назвою «O Brother, Where Art Thou?» («Брат, де ти?») злий геній Лекс Лютор (зірка серіалу «Два з половиною чоловіки» Джон Крайєр) виходить з в'язниці через слабке здоров'я і збирається помститися Супермену (Тайлер Геклін). Він знаходить свою сестру Лєну (Кеті МакГрат) і просить її допомоги в пошуках ліків для себе. Лєна не довіряє братові і незабаром дізнається, що він планує влаштувати справжній апокаліпсис, зробивши так, щоб над Землею світило Червоне сонце Криптону. Супермен дізнається про цю загрозу і прибуває до Нешнл-Сіті, щоб разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст) зупинити Лютора.

Прем'єра цієї очікуваної серії серіалу «Супергьорл», яку зняла режисер Таунія Маккірнан, відбудеться 18 березня за українським часом. Арка Лютора охопить дві серії.

12 березня 2019,  12:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 15 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл» з'явиться легендарний суперлиходій Лекс Лютор, якого втілює зірка ситкому «Два з половиною чоловіки» і володар 2 премії «Еммі» Джон Крайєр.

Коли Лекса Лютора (Крайєр) випускають з в'язниці через його слабке здоров'я, він приїжджає до своєї сестри Лєни (Кеті МакГрат), щоб вона допомогла йому знайти ліки. Лєна не довіряє братові і підозрює, що у нього є приховані мотиви. В результаті героїня опиняється перед ситуацією життя або смерті і повинна вирішити, що вона відчуває до свого брата. Тим часом Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Дж'онн (Девід Гервуд) б'ються з Манчестером Блеком (Девід Аджала), а також в місто прибуває сестра Джеймса (Мехкад Брукс) Келлі (Азі Тесфай).

Серія отримала назву «O Brother, Where Art Thou?» («Брат, де ти?») і вийде на екрани 18 березня за українським часом.

4 лютого 2019,  01:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 12 серії 12 сезону ситкому «Теорія великого вибуху» Пенні і Леонард опинилися на яхті та вирішили відчути себе Джеком і Роуз з культового фільму «Титанік».

Читати далі...
17 листопада 2018,  01:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарні голлівудські актори Майкл Дуглас і Алан Аркін грають веселих давніх друзів у другому трейлері комедійного серіалу «Метод Комінскі», який продюсує компанія Netflix разом з Warner Bros. Television.

Читати далі...