Новини серіалів про (2018 – ...)

17 червня 2019,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він вирвався на свободу! Новий фрагмент 2 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Криптон» показує лють монстра Думсдея.

У коміксах DC Думсдей є могутнім суперлиходієм і одним з найнебезпечніших ворогів Супермена, який доставив йому чимало клопоту, а одного разу навіть убив Людину зі сталі. Серіал «Криптон» покаже його руйнівною зброєю, яку створили Зоди та Ели. Довгий час він жив у стазисі кріогенної камери, але у кінці 1 сезону вирвався зі свого ув'язнення і тепер готовий влаштувати справжній хаос.

Серія «Ghost In The Fire» («Привид у вогні»), де ми побачимо більше Думсдея, який розбушувався, вийде на екрани 20 червня за українським часом.

1 червня 2019,  02:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У нових серіях науково-фантастичного серіалу «Криптон» Сег-Ел зіткнеться з божевільним Лобо у втіленні Еммета Джея Скенлена, який є безжалісним мисливцем за головами.

Офіційний синопсис 2 сезону задається питанням: що було б, якби Супермена ніколи не існувало? Події «Криптону» розвиваються за два покоління до знищення рідної планети Супермена і слідують за Сег-Елом (Камерон Каффе), молодим дідусем легендарної Людини зі сталі, який прагне вберегти свою планету від знищення. Коли генерал Зод (Колін Селмон) захоплює владу і оголошує, що хоче правити всесвітом, Сег-Ел об'єднує тих, хто хоче боротися проти його тиранії, у спробі перемогти генерала і відновити надію на Криптоні.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Криптон», в подіях якого також візьмуть участь Брейніак (Блейк Рітсон) та монстр Думсдей, вийде 12 червня.

19 квітня 2019,  02:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це найгірший день, щоб бути героєм. Канал Syfy поділився офіційним трейлером 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Криптон».

У нових серіях головний герой серіалу Сег-Ел (Камерон Каффе), який в майбутньому стане дідусем Супермена, буде намагатися зупинити генерала Зода (Колін Селмон), який захопив владу на Криптоні і збирається поневолити всю галактику. Поки на планеті назріває революція, Сег-Ел разом з Адамом Стренджем (Шон Сайпос) стикається в лісі з новим лиходієм Лобо (Еммет Джей Скенлен), а також в трейлері з'являються Брейніак (Блейк Рітсон) та монстр Думсдей.

У кінці трейлер офіційно повідомив, що прем'єра 2 сезону серіалу «Криптон» відбудеться на початку літа, 12 червня.

Раніше на цьому тижні був представлений тизер нового серіалу «Болотна тварюка», також заснованого на коміксах DC.

3 квітня 2019,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Час героїв минув. Ласкаво просимо в епоху лиходіїв. Дивимося перший тизер-трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Криптон», який розповідає про пригоди молодого дідуся Супермена.

Читати далі...
6 січня 2019,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні супергеройського серіалу «Криптон» з'явиться легендарний суперлиходій Думсдей, перший погляд на якого представляє новий тизер.

Читати далі...
25 травня 2018,  16:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

С помощью двух небольших тизеров телеканал Syfy сообщил о продлении сериала «Криптон» на 2 сезон, чья премьера состоится в 2019 году.

Читати далі...
24 лютого 2018,  20:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головним антагоністом 1 сезону фантастичного серіалу «Криптон» буде суперлиходій Брейніак, який в коміксах DC є одним з головних ворогів Супермена.

Брейніак подорожує з планети на планету, поглинаючи їх, через що отримав прізвисько «Колекціонер світів». Зовнішній вигляд лиходія і його давнього корабля у вигляді черепа ви знайдете в фічуретці нижче, де про нього розповідає президент DC Comics Джефф Джонс. У «Криптоні» з Брейніаком зіткнеться молодий дідусь Супермена Сейг-Ел (Камерон Каффе), який буде боротися за честь дому Елів та за безпеку своєї планети.

Дивіться також промо-ролик «Криптону», який показує плащ Супермена. Прем'єра серіалу відбудеться 21 березня.

4 лютого 2018,  04:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик фантастичного серіалу «Криптон» демонструє реліквію дому Елів — плащ Супермена.

Серіал розповідає про пригоди молодого предка Супермена Сейг-Ела (Камерон Каффе), якому закадровий голос тут повідомляє, що цей плащ належить його майбутньому онуку, який стане найбільшим героєм у всесвіті. Тому Сейг-Ел повинен врятувати свій світ та свою спадщину.

Перша серія «Криптону» вийде на екрани 21 березня. А ви чекаєте на цей серіал?

11 січня 2018,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Syfy поділився повноцінним трейлером свого майбутнього фантастичного серіалу «Криптон», заснованого на коміксах DC.

Події серіалу будуть розвиватися на рідній планеті Супермена і покажуть пригоди його молодого діда Сейг-Ела, який бореться за те, щоб очистити ім'я дому Елів. Головну роль виконує актор Камерон Каффе; разом з ним на Криптон відправляться Джорджина Кемпбелл (Літа Зод), Йен МакЕлхінні (Вал-Ел), Елліот Кауен (Дерон-Векс) та Енн Огбомо (Алура Зод).

Прем'єра «Криптону» відбудеться 21 березня.

29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...