Новини серіалів про (2018 – ...)

21 травня 2018,  18:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився драматичним фрагментом 9 серії серіалу «Довічний вирок», де Люсі Хейл втілює дівчину, яка раптово вилікувалася від раку і повинна почати планувати своє майбутнє.

Відео показує, як Стелла (Хейл) готує чай та нервово чекає повернення свого чоловіка Веса (Елліот Найт) з відрядження. Вона переживає, що він міг бачитися там зі своєю колишньою нареченою Піппою (Рана Рой), тому не може мовчати й одразу зачіпає цю тему. Вес спростовує припущення Стелли щодо зустрічі з Піппою, але тут же приголомшує дружину іншою важливою новиною — йому запропонували роботу в іншому місті.

Прем'єра даної серії «Довічного вироку» відбулася на американському телебаченні 18 травня, наступна серія серіалу вийде на екрани 26 травня за українським часом.

9 березня 2018,  23:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез вітає Люсі Хейл та її новий серіал «Довічний вирок» в родині каналу The CW.

«Довічний вирок» розповідає історію дівчини Стелли Еббот (Хейл), яка останні 8 років жила одним днем, оскільки була хвора на рак і вважала, що помирає. Але одного разу вона дізнається, що повністю вилікувалася, і перед нею відкривається майбутнє, про яке дівчина ніколи не замислювалася. Тепер Стеллі доведеться стати більш відповідальною, почати будувати тривалі плани на життя та впоратися з усіма секретами, які її близькі зберігали від неї всі ці роки, не бажаючи її засмучувати.

Також дивіться інтерв'ю Хейл про серіал «Довічний вирок». Прем'єра серіалу відбулася 7 березня, а його друга серія вийде на екрани 14 березня.

Нову серію «Незайманої Джейн» покажуть ​​на американському телебаченні вже сьогодні, 9 березня.

7 березня 2018,  17:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Милих ошуканок» Люсі Хейл розповідає про драматичний серіал «Довічний вирок» та свою нову героїню.

В «Довічному вироці» Хейл втілює дівчину Стеллу Ебботт, яка останні 8 років брала від життя все, оскільки була хвора на рак, але одного разу вона дізнається, що вилікувалася, і стикається з майбутнім, про яке ніколи не замислювалася. Актриса описує свою героїню як «дуже оптимістичну, спонтанну, веселу і чарівну» дівчину, яка «вважає, що склянка завжди наполовину повна», а також Хейл додає, що Стелла її надихає, і що вона прагне більше бути в реальному житті такою, як її життєрадісна героїня.

Дивіться четвертий трейлер і новий постер «Довічний вирок». Прем'єра серіалу відбудеться 7 березня.

26 лютого 2018,  14:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив свіжий трейлер і яскравий постер до свого нового драматичного серіалу «Довічний вирок» з Люсі Гейл у головній ролі.

Читати далі...
6 лютого 2018,  20:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Люсі Хейл перемагає рак в третьому трейлері драматичного серіалу «Довічний вирок» від каналу The CW.

Дізнавшись, що у неї рак, Стелла Ебботт (Хейл) вирішила, що буде наповну проживати кожен день. Через 8 років вона дізнається, що рак відступив, і тепер дівчині необхідно знайти роботу й вирішити, що робити зі своїм майбутнім, що раптово у неї з'явилося.

Прем'єра серіалу «Довічний вирок», над яким працює виконавчий продюсер «Милих ошуканок» Олівер Голдстік, відбудеться 7 березня.

19 січня 2018,  01:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW за допомогою нового невеликого трейлеру оголосив дату виходу першої серії драматичного серіалу «Довічний вирок».

Серіал розповідає історію дівчини Стелли Ебботт (зірка «Милих ошуканок» Люсі Хейл), яка з 15 років боролася з раком. Лікарі вважали, що їй не перемогти, як раптом Стелла дізнається, що вилікувалася. Думаючи, що скоро помре, вона завжди жила одним днем ​​і, не замислюючись, вирішила вийти заміж за свого хлопця Веса (Елліот Найт з «Якось у казці»). Тепер їм доведеться зайнятися тим, чого вони ніяк не чекали, — планувати майбутнє разом.

Дивіться розширений трейлер «Довічний вирок». Прем'єра серіалу відбудеться 7 березня.

27 червня 2017,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигли завершитися «Милі ошуканки», як їх зірка Люсі Хейл отримала головну роль в новому серіалі каналу The CW «Довічний вирок» («Life Sentence»).

Хейл втілює дівчину Стеллу Ебботт, яка 8 років чекала, що помре від раку, а потім раптово дізнається, що вилікувалася. Тепер їй потрібно знайти роботу, почати планувати майбутнє і впоратися з правдою, яку на честь її одужання вирішують обрушити на дівчину її рідні.

Прем'єра серіалу від продюсера «Милих ошуканок» Олівера Голдстіка й творця «Клініки» Білла Лоуренса очікується в 2018 році.