Новини фільмів про (2017 – 2020)

10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Читати далі...
16 лютого 2020,  09:26 | Новини фільмів

Халк трощити! У мережу потрапила ще одна вирізана сцена супергеройського екшену «Месники: Завершення», яка показує розсердженого Халка.

Одним з головних сюрпризів минулорічного блокбастера від Marvel Studios стало перетворення Брюса Беннера (Марк Руффало) на Професора Халка симбіоз Беннера і Халка, який використовує мозок першого і м'язи другого. Секретом другого завжди було те, що він завжди злиться, тому й зеленіє, і в новому вирізаному фрагменті нам показують, що Професор Халк все ще має проблеми зі злістю. Коли у нього не виходить експеримент з подорожами у часі, над яким він працює разом з Тоні Старком (Роберт Дауні мол.) в його лабораторії, наш зелений геній починає трощити все навколо.

Дивіться також вирізану сцену фільму «Месники: Завершення», яка показує Тоні у Світі душ та його зустріч з дорослою донькою Морган (зірка серіалу «13 причин чому» Кетрін Ленгфорд).

7 грудня 2019,  01:20 | Новини фільмів

Якщо фраза «Я люблю тебе 3000» все ще викликає у вас сльози, то запасіться носовими хусточками перед переглядом нової вирізаної сцени блокбастера «Месники: Завершення» за участю Тоні Старка.

Читати далі...
3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
14 травня 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе вышли украинские трейлеры к фильмам «Хищник», «Mamma Mia! 2» и «В темноте», дублированные ТВ-ролики «Мир Юрского периода 2» и «Миссия невыполнима: Фолаут», а также новые трейлеры картин «Шпион, который меня кинул» и «Во власти стихии» и марвеловских сериалов «Люк Кейдж» и «Плащ и Кинжал».

Читати далі...
6 січня 2018,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер свого нового фільму жахів «Відкритий дім», де головну роль виконує зірка серіалу «13 причин чому» Ділан Міннетт.

В сім'ї Воллесів трапилася трагедія, після чого мати Наомі (Пірсі Далтон) та її син-тінейджер Логан (Міннетт) переїжджають в порожній будинок для відпочинку своїх родичів. Але як тільки вони поселяються там, Воллесів починають осаджувати загрозливі сили.

Прем'єра фільму в Інтернеті відбудеться 19 січня.