Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Леос КараксLeos Carax

Леос Каракс / Leos Carax
Родился 22 ноября 1960; Suresnes, Hauts-de-Seine, Île-de-France, France
50%
0
50%
0

Фильмография

Аннетт (2020) ... режиссер
Gradiva (2014) ... режиссер
Drive in Holy Motors (2013) ... актер
Корпорация «Святые моторы» (2012) ... Le Dormeur / Voix Limousine, режиссер, сценарист
42. Один порыв воображения (2009) ... режиссер
Я не умерла (2008) ... Moitié d'archange
Токио! (2008) ... режиссер, сценарист
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...