Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Helmut Bohatsch

50%
0
50%
0

Фильмография

Der vierte Mann (2019) ... Spurensicherer Franz Wohlfahrt
Die Toten von Salzburg - Mordwasser (2019) ... Herr Wolfgang
Die Toten von Salzburg - Königsmord (2018) ... Herr Wolfgang
Die Toten von Salzburg - Zeugenmord (2018) ... Herr Wolfgang
Die Toten von Salzburg (2016) ... Herr Wolfgang
Vanessa (2015) ... Werner
Willkommen in Wien (2010) ... Hubert Hintermaier
Еврей Зюсс (2010) ... SS-Offizier
8 на 45 (2006) ... Ronnie
СОКО Дунай (2005) ... Franz Wohlfahrt

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...