Новости, в которых упоминается Зои Салдана

8 сентября 2023,  13:59 | Новости фильмов

Прем'єри сиквелів хітового блокбастера «Аватар» переносилися вже велику кількість разів, а тепер компанії Disney та 20th Century Studios остаточно вирішили, що не будуть випускати їх раз на два роки, як планувалося раніше. Тож фінальний фільм пенталогії ми побачимо аж у 2031 році.

Читать далее...
21 апреля 2023,  02:40 | Новости фильмов

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Читать далее...
19 апреля 2023,  03:06 | Новости фильмов

Актриса Зої Салдана, яка вже майже десятиліття грає у кіновсесвіті MCU роль Гамори, поділилася у соцмережах веселим відео зі зйомок супергеройського екшену Джеймса Ганна «Вартові Галактики 3», що показує її запальні танці.

Читать далее...
15 февраля 2023,  20:49 | Новости фильмов

Команда Зоряного лицаря, яка не раз рятувала всесвіт, готується зробити це востаннє в другому трейлері супергеройського екшену «Вартові Галактики 3». Його прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 4 травня.

Читать далее...
21 января 2023,  11:26 | Новости фильмов

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

Читать далее...
26 декабря 2022,  23:03 | Новости фильмов

Фінансовий успіх блокбастера «Аватар: Шлях води» довів, що глядачів продовжує захоплювати казковий світ Пандори, вигаданий Джеймсом Кемероном. Проте це лише перший з чотирьох запланованих сиквелів. Коли ж чекати наступні?

Читать далее...
20 декабря 2022,  21:24 | Новости фильмов

Ексклюзивний кадр супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», що вийде наступного року, показує довгоочікуване возз'єднання Пітера Квілла та Гамори, проте є один нюанс.

Читать далее...
2 декабря 2022,  16:30 | Новости фильмов

Легендарна супергеройська команда готується до своєї фінальної пригоди у першому трейлері супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», який робить акцент на драму, а не на комедію, як зазвичай.

Читать далее...
21 ноября 2022,  19:26 | Новости фильмов

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Читать далее...
5 ноября 2022,  17:15 | Новости фильмов

За півтора місяця до прем'єри мережу підкорив офіційний трейлер фантастичної стрічки «Аватар: Шлях води», яку зняв режисер Джеймс Кемерон. Вона стане продовженням найкасовішого фільму усіх часів, що вийшов у 2009 році.

Читать далее...
25 октября 2022,  22:09 | Новости фильмов

Цього року на нас чекає супергеройське Різдво! Стримінгова платформа Disney Plus представила чарівний трейлер святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», яку написав і зняв Джеймс Ганн.

Читать далее...
29 августа 2022,  09:27 | Новости фильмов

Наприкінці цього року Джеймс Кемерон нарешті представить світу свою (дуже-дуже) очікувану науково-фантастичну пригоду під назвою «Аватар: Шлях води», а перед цим в повторний прокат вийде перший «Аватар» (бо глядачі так довго чекали на сиквел, що перед ним дійсно варто передивитися орігінал).

Читать далее...
7 июля 2022,  09:12 | Новости фильмов

Знаменитый голливудский режиссер Дэвид О. Расселл представил первый трейлер своего следующего фильма «Амстердам», главные роли в котором исполняют лауреат премии «Оскар» Кристиан Бэйл, номинантка на премию «Оскар» Марго Робби и звезда «Тенета» Джон Дэвид Вашингтон.

Читать далее...
1 июля 2022,  23:04 | Новости фильмов

Фантастические обложки августовского выпуска киножурнала Empire представляют новых героинь культовой франшизы Джеймса Кэмерона «Аватар», которых играют знаменитые актрисы Кейт Уинслет и Сигурни Уивер.

Читать далее...
19 июня 2022,  14:47 | Новости фильмов

Отправляемся исследовать прекрасную планету Пандора в дублированном тизер-трейлере ожидаемого научно-фантастического сиквела «Аватар: Путь воды», где в главных ролях возвращаются Сэм Уортингтон и Зои Салдана.

Читать далее...