Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джерри ПарадизоGerry Paradiso

50%
0
50%
0

Фильмография

ПараНенормальное (2009) ... Sam
Американская интрижка (2008) ... Del Valle
Swarm of the Snakehead (2006) ... Jimmy
Full Circle (2005) ... Loud Cell Phone Guy / Syd, продюсер (ассоциированный продюсер)
Matchbook (2004) ... Mitch
Shutter (2004) ... Sol Baxter, сценарист
6:41 (2003) ... Mr. Russo, сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...