Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Штеффен Шрёдер

Фильмография: Актер
Der vierte Mann (2019)
Kriminalkommissar Tom Kowalski
Das Joshua-Profil (2018)
Pfleger Röntgenabteilung
SOKO: Der Prozess (2013)
Tom Kowalski
Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (2012)
Alexander Schubert
Ein mörderisches Geschäft (2011)
Sean Ribot
Bambule (2010)
Stefan Wagner
Нанга-Парбат (2010)
Nanga Parbat
Felix Kuen
Schaumküsse (2009)
Nico
Die Trickser (2009)
Daniel
Dicke Liebe (2008)
Chris
Нет тела, нет убийства (2008)
Braams - Kein Mord ohne Leiche
Chris Lanvermann
Liesl Karlstadt und Karl Valentin (2008)
Sebastian
1:0 für das Glück (2008)
Dr. Heiko Achenbach
Красный Барон (2008)
Der rote Baron
Bodenschatz
Красавчик (2007)
Keinohrhasen
Rezeptionist Andreas
Криминалист (2006)
Der Kriminalist
Gregor Zeiler
Моя мама – ветеринар (2006)
Tierärztin Dr. Mertens
Uwe Ringwald
Трагедия «Памира» (2006)
Der Untergang der Pamir
Dr. Heinrich Siebe
Под императорским флагом (2006)
Unter kaiserlicher Flagge
Wilhelm Canaris
Счастье Эммы (2006)
Emmas Glück
Jaguarbesitzer
Снова любить (2005)
Noch einmal lieben
Elias
Der Dicke (2005)
Ronnie Merten
Четыре женщины и одни похороны (2005)
Vier Frauen und ein Todesfall
Christian Nagl
Анна и солдат (2004)
Anna und der Soldat
Soldat
СОКО Висмар (2004)
SOKO Wismar
Johannes Strachwitz
Ein Mann zum Vernaschen (2004)
Melvin Circo
Преступления без срока давности (2004)
Der Elefant - Mord verjährt nie
Florian Markschneider
Das Wunder von Lengede (2003)
Arnold
СОКО Кёльн (2003)
SOKO Köln
Thomas Vollmer
Der Morgen nach dem Tod (2002)
Adam
Der Tod ist kein Beweis (2002)
Thomas
Большой упрямец (2002)
Die Dickköpfe
Thomas Schmitz
В постели с дьяволом (2002)
666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Radio-Moderator
Розенхаймские копы (2002)
Die Rosenheim-Cops
Max Holdenried
Криминальный кроссворд (2001)
SOKO Kitzbühel
Christian Meister
Криминальный кроссворд (2001)
SOKO Leipzig
Tom Kowalski
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (1999)
Purzer Alfred
Следствие ведет Зиска (1998)
Siska
Jens Heyse
Все друзья (1998)
In aller Freundschaft
Lars Wenke
Последний свидетель (1998)
Der letzte Zeuge
Bankmitarbeiter
Es geschah am hellichten Tag (1997)
Jugendlicher
SK Babies (1996)
Lupus
Спецотряд «Кобра» (1996)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Nic
Und keiner weint mir nach (1996)
Biwi Leer
Белла Блок (1994)
Bella Block
Sven Martens
Инспектор Кресс (1977)
Der Alte
Caspar Franke
Телефон полиции – 110 (1971)
Polizeiruf 110
Место преступления (1970)
Tatort
Arndt Baumeister