Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Рихард ЗаммельRichard Sammel

Рихард Заммель / Richard Sammel
Рост: 179 см
50%
0
50%
0

Фильмография Ричарда Саммела

Спенсер (2021) ... Prince Philip
Последнее слово (2020) ... Raphael Cornet
Peacemaker (2020) ... Theo Slobo (2020)
Имя розы (2018) ... Malachia da Hildesceim
The Conductor (2018) ... Karl Muck
Über die Grenze (2017) ... Nils Morten Piil
Adieu Bohème (2017) ... Professeur Turrell
Delegacioni (2017) ... Head of delegation
Признание (2016) ... Ministro tedesco
Outside the Box (2015) ... Sergeant Mallach
Видео с участием Ричарда Саммела
Изображения Ричарда Саммела

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Ричарда Саммела. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Ричарда Саммела

Написать комментарий...
Написать комментарий...