Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Исраэль ЭлехальдеIsrael Elejalde

50%
0
50%
0

Фильмография

Параллельные матери (2021) ... актер
Escenario 0 (2020) ... актер
Veneno(мини–сериал) (2020) ... Pepe Navarro
La función por hacer (2020) ... Hermano mayor
Snorkel (2019) ... актер
Traición (2017) ... Víctor Ayala
Принцесса Пака (2017) ... Valle-Inclán
Bicho (2017) ... Pedro
El Ogro (2016) ... Ogro Adulto
El hombre de las mil caras (2016) ... González
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...