Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Дэвида Хэйтера

Фильмография: Актер, Сценарист, Продюсер, Режиссер
Hollywood 1982: un été magique au cinéma (2019)
играет себя
Boundary Break (2016)
Snake
Traces (2016)
Dave
Супергёрл (2015)
Supergirl
King Shark, нет в титрах
Infolist Pre Comic-Con Bash (2015)
Флэш (2014)
The Flash
King Shark
Дьявольская миля (2014)
Devil's Mile
Toby McTeague
Advice for New Screenwriters (2010)
играет себя
More Tales from the Script (2010)
играет себя
Tales from the Script (2009)
играет себя
Metal Gear Solid 2: Digital Graphic Novel (2008)
   Solid Snake
Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel (2008)
   Solid Snake
7-я церемония вручения премии Spaceys Awards (2007)
07 Spaceys
играет себя
Manga Entertainment: The Art of Anime (2005)
Arsene Lupin III (archive sound)
2-я церемония вручения премии Spaceys Awards (2004)
2nd Annual Spaceys
играет себя
The Second Uncanny Issue of X-Men! Making «X2» (2003)
играет себя
1-я церемония вручения премии Spaceys Awards (2003)
1st Annual Spaceys
играет себя
X-Men Production Scrapbook (2003)
играет себя
Люди Икс (2000)
X-Men
Museum Cop
Жар (1998)
Burn
Tom Rice
Драйв (1997)
Drive
Cop #1
Fushigi Yûgi: The Mysterious Play - Reflections OAV 2 (1997)
   Taka / Tamahome
Fushigi Yûgi: The Mysterious Play - Reflections OAV 3 (1997)
   Taka Sukunami / Tamahome / Yoshui
BBC: Первая мировая война 1914-1918 (1996)
The Great War and the Shaping of the 20th Century
Fushigi Yûgi: Memories First OAV (1996)
   Taka
Уличный боец: Победа (1995)
Street Fighter II: V
дополнительные голоса
Rakusho! Hyper Doll (1995)
   Reporter (1996) ...В титрах Sean Barker
Человек-паук (1994)
Spider-Man
   Captain America
Long Shadows (1994)
Ed's secretary
Гайвер 2: Темный герой (1994)
Guyver: Dark Hero
Sean Barker
Black Jack (1993)
Leslie Harris
Отчет о буйстве духов (1993)
Yû Yû Hakusho: The Golden Seal
   Kurama (Media Blasters dub) ...В титрах Sean Barker
Молдайвер (1993)
Morudaibâ
   Hiroshi ...В титрах Dave Hayter
Гигантский робот (1991)
Jaianto Robo: The Animation - Chikyuu ga Seishi Suru Hi
   Shoji Gen, , английская версия ...В титрах Sean Barker
Папочка-майор (1989)
Major Dad
Misha Sarotsky
Их было одиннадцать (1986)
Jûichi-nin iru!
   Fourth (1996) ...В титрах Sean Barker
Люпен III: Замок Калиостро (1979)
Rupan sansei: Kariosutoro no shiro
   Arsene Lupin III (Manga Video dub) ...В титрах Sean Barker