Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Дафна ПатакияDaphne Patakia

50%
0
50%
0

Фильмография

Искушение (2021) ... Bartolomea
Paris-Brest (2020) ... Elise
OVNI(s) (2020) ... Véra (2020)
Nimic (2019) ... актер
Meltem (2019) ... Elena
Rattrapage (2017) ... Mélanie
Djam (2017) ... Djam
Mes provinciales (2017) ... Invitée soirée
Нить (2016) ... Mute roller girl
Весеннее пробуждение (2015) ... Ioanna
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...