Новости, в которых упоминается Шарлиз Терон

1 декабря 2023,  19:08 | Новости фильмов

Тримайтеся, бо нарешті примчав епічний трейлер пригодицького екшену «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», де головні ролі зіграють Аня Тейлор-Джой та Кріс Гемсворт.

Читать далее...
Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 июля 2023,  03:30 | Рецензии | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читать далее...
18 июня 2023,  07:17 | Новости фильмов

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Читать далее...
14 июня 2023,  23:59 | Новости фильмов

Ви теж у захваті від головного антагоніста блокбастера «Форсаж 10», якого втілив зірка «Аквамена» та «Гри престолів» Джейсон Момоа? Як розкриває нова фічуретка екшену, до команди шанувальників Момоа також належать зірки франшизи Він Дизель, Шарліз Терон та Мішель Родрігес.

Читать далее...
26 мая 2023,  04:16 | Новости фильмов

Декард Шоу повертається на великі екрани і не збирається брати заручників у новому пригодницькому блокбастері «Форсаж 10», який зняв режисер «Перевізника».

Читать далее...
17 мая 2023,  18:52 | Новости фильмов

Небезпечна лиходійка Сайфер у втіленні лауреатки премії «Оскар» Шарліз Терон повертається у пригодницькому блокбастері «Форсаж 10» і попереджає в його новому промо-ролику, що «гряде війна».

Читать далее...
12 мая 2023,  19:35 | Новости фильмов

Одним з найбільш очікуваних моментів пригодницького екшену «Форсаж 10» є бійка Летті та Сайфер, і нове відео показує, як відбувалися зйомки цього поєдинку.

Читать далее...
30 марта 2023,  20:00 | Новости фильмов

У мережі з'явилися три нові кадри очікуваного пригодницького блокбастера «Форсаж 10», які показують не тільки Віна Дизеля, а й нових героїв у втіленні зірки «Капітана Марвел» Брі Ларсон та зірки «Аквамена» Джейсона Момоа.

Читать далее...
10 февраля 2023,  20:11 | Новости фильмов

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читать далее...
1 февраля 2023,  23:38 | Новости фильмов

Він Дизель поділився в мережі тизер-постером очікуваного пригодницького бойовика «Форсаж 10», який є одним з головних блокбастерів 2023 року. Його прем'єра запланована на травень.

Читать далее...
18 октября 2022,  23:44 | Новости фильмов

За допомогою нового трейлера пригодницього фентезі «Школа Добра і Зла» («The School for Good and Evil») американська стримінгова платформа Netflix нагадала нам, що його онлайн-прем'єра відбудеться вже у цю середу, 19 жовтня.

Читать далее...
19 сентября 2022,  18:58 | Новости фильмов

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читать далее...
10 июня 2022,  12:34 | Новости фильмов

Наконец-то в украинский прокат вышел ожидаемый супергеройский экшен от Marvel Studios «Доктор Стрэндж в Мультивселенной безумия», в конце которого традиционно присутствуют две сцены после титров. Что же любопытного они сообщают?

Читать далее...
8 июня 2022,  15:35 | Новости фильмов

Появился первый тизер-трейлер фэнтезийного фильма «Школа Добра и Зла» от платформы Netflix, в котором известные актрисы Шарлиз Терон и Керри Вашингтон воплощают профессорш чародейства и волшебства.

Читать далее...
18 мая 2022,  13:03 | Новости фильмов

Актриса Шарлиз Терон поделилась в соцсетях эксклюзивными фотографиями со съемок супергеройского экшена «Доктор Стрэндж в Мультивселенной безумия», где она появилась в образе могущественной волшебницы Клеи Стрэндж.

Читать далее...