Новости, в которых упоминается Флоренс Пью

28 марта 2024,  16:51 | Новости фильмов

Єлена Бєлова повертається! Зірка фільму «Чорна вдова» Флоренс П'ю підірвала соцмережі відео зі знімального майданчика супергеройського екшену «Громовержці».

Читать далее...
14 марта 2024,  16:57 | Кастинг

Якщо вам теж дуже сподобалася принцеса Ірулан Корріно у фантастичному блокбастері «Дюна: Частина друга», яку втілила Флоренс П'ю, то у нас є гарна новина. Цього року її можна буде побачити у ще одному фільмі.

Читать далее...
10 января 2024,  21:11 | Новости звезд

Зірка стрічок «Оппенгеймер» та «Чорна вдова» Флоренс П'ю з'явилася на церемонії Governors Awards у рожевій сукні, яку доповнила зачіскою у стилі Мерилін Монро.

Читать далее...
13 декабря 2023,  22:13 | Новости фильмов

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Читать далее...
25 августа 2023,  22:10 | Новости фильмов

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

Читать далее...
25 августа 2023,  01:46 | Кастинг

Повідомляється, що студія Walt Disney Pictures бачить в ролі Рапунцель у своєму майбутньому рімейку зірку фільмів «Чорна вдова» та «Маленькі жінки» Флоренс П'ю. Проте поки невідомо, чи погодиться вона на роль діснеївської принцеси.

Читать далее...
26 июля 2023,  17:26 | Новости фильмов

На честь прем'єри очікуваного фільму «Оппенгеймер». який зняв культовий режисер Крістофер Нолан, представляємо ексклюзивні 5 хвилин цього біографічного епіка за участю Кілліана Мерфі, Емілі Блант, Метта Деймона, Роберта Дауні мол. та інших відомих акторів Голлівуду та Великої Британії.

Читать далее...
30 июня 2023,  20:15 | Новости фильмов

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

Читать далее...
26 мая 2023,  20:14 | Новости фильмов

Не встиг розпочатися знімальний процес нового супергеройського фільму «Громовержці» від Marvel Studios, як він одразу був перенесений на червень через те, що в Голлівуді продовжують страйкувати сценаристи, вимагаючи від кіностудій кращих умов праці та конкурентної заробітної плати.

Читать далее...
10 мая 2023,  18:54 | Новости фильмов

Кілліан Мерфі та Метт Деймон працюють над створенням атомної бомби у новому трейлері біографічного фільму «Оппенгеймер», який зняв творець культових стрічок «Початок» та «Інтерстеллар» Крістофер Нолан.

Читать далее...
3 мая 2023,  21:20 | Новости фильмов

Вышел официальный украинский трейлер фантастического приключенческого экшна «Дюна: Часть вторая» Дэнни Вильнева с Тимоти Шаламе и Зендеей в главных ролях. В кинотеатрах Украины фильм стартует со 2 ноября.

Читать далее...
20 февраля 2023,  23:29 | Награды и премии | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року на звання Найкращий британський фільм року за версією кінопремії BAFTA претендували нові стрічки за участю Коліна Фаррелла, Флоренс П'ю, Сірши Ронан, Коліна Ферта, Емми Томпсон та багатьох інших відомих британських акторів. Хто ж з них отримав цю престижну нагороду?

Читать далее...
4 января 2023,  20:11 | Новости фильмов

Представляємо дубльований трейлер очікуваної біографічної стрічки «Оппенгеймер», яку зняв режисер хітових блокбастерів «Інтерстеллар», «Початок», «Дюнкерк» і трилогії «Темний лицар» Крістофер Нолан.

Читать далее...
24 декабря 2022,  21:25 | Новости фильмов

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читать далее...
21 декабря 2022,  19:50 | Новости фильмов

Зірка хітового серіалу «Гострі картузи» Кілліан Мерфі перевтілюється у творця атомної бомби у першому офіційному трейлері біографічної стрічки «Оппенгеймер», яка входить до різних списків найочікуваніших фільмів 2023 року.

Читать далее...