Новости сериалов, в которых упоминается Элизабет Дебики

7 декабря 2023,  22:33 | Новости сериалов

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читать далее...
2 декабря 2023,  18:09 | Новости сериалов

Фінальні серії хітового серіалу «Корона» від стримінгової платформи Netflix покажуть, як зародилося кохання принца Вільяма та Кейт Міддлтон, які в майбутньому стануть королем та королевою Великої Британії.

Читать далее...
11 ноября 2022,  22:24 | Новости сериалов

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читать далее...
21 октября 2022,  02:05 | Новости сериалов

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читать далее...
17 октября 2022,  20:51 | Новости сериалов

Сьогодні платформа Netflix вирішила порадувати усіх шанувальників хітового історичного серіалу «Корона», опублікувавши в соцмережах два постери 5 сезону, який покаже скандальне розлучення принца Чарльза та принцеси Діани.

Читать далее...
7 января 2016,  15:17 | Новости сериалов | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC представил первый взгляд на актеров Тома Хиддлстона и Хью Лори в шпионском мини-сериале «Ночной администратор».

Читать далее...