Новости, в которых упоминается Оливия Колман

28 июля 2023,  01:40 | Новости сериалов

Чарлі та Нік (та їхні чудові друзі) повертаються в офіційному трейлері майбутнього сезону популярного молодіжного ЛГБТ-серіалу «Коли завмирає серце» від стримінгової платформи Netflix.

Читать далее...
11 июля 2023,  19:45 | Новости фильмов

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Читать далее...
14 июня 2023,  20:58 | Новости сериалов

Нік Ф'юрі стає «найбільш розшукуваним чоловіком на планеті» у свіжому трейлері шпигунсько-супергеройського міні-серіалу «Таємне вторгнення» (також відомого як «Секретне вторгнення»), наповненому екшеном та загадками.

Читать далее...
7 апреля 2023,  19:36 | Новости сериалов

Другий трейлер супергеройського серіалу від Marvel Studios «Секретне вторгнення» (також відомого як «Таємне вторгнення») показує епічне повернення легендарного Семюела Л. Джексона в образі Ніка Ф'юрі.

Читать далее...
Рецензія на мультфільм «Скрудж: Різдвяна пісня»
Одна з найкращих кіноадаптацій Діккенса
13 февраля 2023,  02:34 | Рецензии | Автор: Олена Стрельбицька

«Різдвяна пісня» Чарльза Діккенса з моменту свого виходу в друк стала невід’ємною частиною британського Різдва, а потім, поширившись в інші куточки світу, стала головною різдвяною казкою людства про силу добра та Різдва і про те, як ніколи не пізно ставати добрішою та кращою людиною. За сторіччя існування кінематографа цю історію неодноразово екранізували у всіх видах та формах, навіть Маппети випустили на початку 1990-х свою «Різдвяну казку Маппетів». Ось і наприкінці минулого року ми отримали одразу дві нові екранізації, і найкращою з них виявилася та, де немає Раяна Рейнольдса (соррі, Раян).

Читать далее...
24 декабря 2022,  21:25 | Новости фильмов

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читать далее...
22 ноября 2022,  19:15 | Новости фильмов

«Різдвяна пісня» Чарльза Діккенса продовжує надихати Голлівуд. Спочатку Раян Рейнольдс зіграв Скруджа у музичній стрічці «Дух Різдва» для платформи Apple, а тепер платформа Netflix за допомогою казкового трейлера повідомляє, що незабаром представить свою анімаційну адаптацію романа Діккенса «Скрудж: Різдвяна пісня».

Читать далее...
21 октября 2022,  02:05 | Новости сериалов

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читать далее...
11 сентября 2022,  01:40 | Новости сериалов

Легендарний шпигун Нік Ф'юрі знову готується рятувати світ проте на цей раз без Месників, а з допомогою Дейнеріс Таргарієн у першому трейлері майбутнього міні-серіалу «Секретне вторгнення», що вийде на платформі Disney Plus.

Читать далее...
25 августа 2022,  10:17 | Новости фильмов

Напередодні Міжнародного кінофестивалю у Торонто у мережі з'явився тизер-трейлер нової стрічки відомого британсько-голлівудського режисера Сема Мендеса, яка отримала назву «Empire of Light» («Імперія світла»).

Читать далее...
16 июня 2022,  13:35 | Новости фильмов

Легендарный Антонио Бандерас возвращается на большие экраны в качестве голоса Кота в сапогах из культовой анимационной франшизы «Шрэк» в новом трейлере его сольного мультфильма «Кот в сапогах 2: Последнее желание».

Читать далее...
24 апреля 2022,  12:05 | Кастинг

Не «Лунным рыцарем» единым. В этом году стриминговая платформа Disney+ порадует нас еще одним супергеройским сериалом «Секретное вторжение», который поведает о приключениях отважного Ника Фьюри и его друзей.

Читать далее...
27 марта 2022,  17:11 | Новости фильмов

Легендарный герой киновселенной «Шрек» возвращается для нового эпического приключения! Студия DreamWorks поделилась первым трейлером долгожданного мультфильма «Кот в сапогах 2: Последнее желание», где главный герой вновь заговорит голосом Антонио Бандераса.

Читать далее...
23 марта 2021,  16:30 | Новости фильмов | Автор: Елена Стрельбиццкая

В прошлом году на экраны кинотеатров должна была выйти приключенческая анимационная картина «Подключенные» от Sony Pictures Animation, но ее релиз завис в воздухе из-за мировой пандемии COVID-19. И теперь этот мультфильм выйдет платформе на Netflix.

Читать далее...
11 марта 2021,  19:59 | Новости фильмов | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премии «Оскар» Энтони Хопкинс становится родителем лауреатки премии «Оскар» Оливии Колман в драматической картине «Отец», которая в начале года получила 4 номинации на премию «Золотой глобус».

Читать далее...