Новости о сериале (2022 – ...)

21 марта 2024,  21:52 | Новости сериалов

Подивилися трейлер Чорних? Тоді вас чекає ще один трейлер другого сезону хітового фентезі від HBO «Дім дракона», присвячений команді Зелених.

Читать далее...
21 марта 2024,  21:41 | Новости сериалов

Телеканал HBO поділився новим трейлером і постерами майбутнього сезону хітового фентезі «Дім дракона», що є приквелом «Гри престолів», і вони присвячені команді Чорних, тобто команді королеви Рейніри Таргарієн.

Читать далее...
10 февраля 2024,  19:50 | Новости сериалов

Після популярності серіалу «Дім дракона» канал HBO вирішив взятися за ще один приквел «Гри престолів», сюжет якого знову буде розповідати про Таргарієнів і драконів.

Читать далее...
30 января 2024,  12:12 | Кастинг

Новий кіновсесвіт DCU знайшов свою Супергьорл! Цю роль у його майбутніх фільмах виконає акторка Міллі Олкок, яка прославилася на весь світ завдяки ролі юної принцеси Рейніри Таргарієн у хітовому фентезі «Дім дракона».

Читать далее...
2 декабря 2023,  20:50 | Новости сериалов

Канал HBO представив тизер-трейлер майбутніх серій хітового фентезі «Дім дракона», що показує початок війни між двома фракціями Таргарієнів. Хто з них переможе: Чорні чи Зелені? Побачимо у наступних сезонах.

Читать далее...
1 декабря 2023,  18:48 | Новости сериалов

На честь конвенції CCXP було представлено перший погляд на другий сезон мегапопулярного фентезі «Дім дракона», який є приквелом «Гри престолів». Це два портретні постери, що показують головних героїнь.

Читать далее...
20 декабря 2022,  08:00 | Награды и премии

Нещодавно престижна американська премія «Золотий глобус» оголосила своїх цьогорічних номінантів, включаючи претендентів на звання Найкращий драматичний серіал року, Найкращий комедійний серіал та Найкращий міні-серіал, серед яких ви точно знайдете серіал собі до смаку (і напевно не один).

Читать далее...
22 октября 2022,  20:31 | Новости сериалов

Рейніра готова заявити свої права на Залізний трон у промо-ролику 10 серії 1 сезону мегапопулярного фентезі «Дім дракона», яку на її честь назвали «Чорна королева».

Читать далее...
24 сентября 2022,  22:22 | Новости сериалов

Наступна серія хітового фентезі «Дім дракона» перестрибне у майбутнє і покаже дорослу принцесу Рейніру, яка готується вже втретє стати матір'ю. Але королева Алісента зовсім цьому не радіє.

Читать далее...
23 сентября 2022,  08:57 | Новости сериалов

Зустрічайте Чорну королеву та Зелену королеву, які готові до майбутнього протистояння на новому постері мегапопулярного фентезі від HBO «Дім дракона», яке продовжує бити рекорди світу серіалів.

Читать далее...
16 сентября 2022,  10:34 | Новости сериалов

Свіжі кадри п'ятої серії хітового фентезі «Дім дракона», події якого відбуваються у вигаданому світі Джорджа Р.Р. Мартіна, показують прибуття героїні, яку часто згадували: Реї Ройс, законної дружини Деймона Таргарієна.

Читать далее...
4 сентября 2022,  17:44 | Новости сериалов

Прем'єра фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», як і очікувалося, стала справжнім хітом. Платформа Prime Video від Amazon повідомила, що за першу добу після релізу перших двох серій онлайн їх подивилося 25 мільйонів глядачів.

Читать далее...
30 августа 2022,  22:30 | Новости сериалов

Королями їх зробили не мрії, королями їх зробили дракони. Принцеса Рейніра нагадує королеву Дейнеріс у свіжому трейлері фентезі «Дім дракона», який розкриває, що перший сезон буде наповнений зрадами, битвами та полум'ям драконів.

Читать далее...
27 августа 2022,  09:30 | Новости сериалов

Зустрічайте принцесу Рейніру Таргарієн! Знайомимося ближче з головною героїнею приквела фентезі «Гра престолів», що носить назву «Дім дракона», завдяки новому відео за участю актриси Емми Д’Арсі.

Читать далее...
23 августа 2022,  18:34 | Новости сериалов

Вже подивилися першу серію фентезі «Дім дракона», яке є приквелом культової «Гри престолів», і з нетерпінням чекаєте наступні? Тоді у нас гарна новина — стримінгова платформа HBO Max вже розкрила дати виходу усіх серій першого сезону.

Читать далее...