«Людина-павук: Крізь всесвіт»: дивіться третій трейлер анімаційного блокбастера від Marvel

31 мая 2023,  20:56 | Новости фильмов

Готові знову мандрувати мультивсесвітом? В українських кінотеатрах вже стартували допрем'єрні покази очікуваного супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» від Sony Pictures і Marvel Studios, що буде другою повнометражною пригодою відважного супергероя Майлза Моралеса.

Стрічка «Людина-павук: Крізь всесвіт» буде першим з двох запланованих сиквелів хітової анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту», яка отримала премію «Оскар». У ній відважний тінейджер з Брукліна Майлз Моралес, який є Людиною-павуком у своєму всесвіті, возз'єднається з Гвен Стейсі та Пітером Б. Паркером, а також познайомиться з лігою Людей-павуків з різних всесвітів, лідером якої є Мігель О'Гара/Людина-павук 2099.

Ключову трійцю Людей-павуків знову озвучать актори Шамеік Мур (Майлз Моралес), Гейлі Стайнфелд (Гвен Стейсі) та Джейк Джонсон (Пітер Б. Паркер), тоді як голосом Мігеля О'Гари/Людини-павука 2099 стане Оскар Айзек.

Ви вже можете придбати квитки на мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт», який українці зможуть побачити на пару днів раніше за американців, на нашому сайті.

852 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: