«Магічні двері»: український трейлер фентезі з Крістофом Вальцем, Семом Нілом і Мірандою Отто

20 марта 2023,  20:01 | Новости фильмов

Зірка другого сезону серіалу «Тінь і кістка» Патрік Гібсон знаходить дуже незвичайну роботу, сповнену фантастичних пригод, у дубльованому трейлері сімейного фентезі «Магічні двері», де компанію йому складуть зірки «Безславних виродків», «Парку Юрського періоду» та «Володаря перснів».

У стрічці «Магічні двері» Гібсон зіграє Пола Карпентера, який випадково стає стажером у таємничій лондонській фірмі. Там він сидить за одним столом із Софі – ідеальною кандидатурою для стрімкого кар’єрного зросту. Якими б різними вони не були, герої досить швидко усвідомлюють, що їхній роботодавець – не зовсім звичайний. Одним з перших доручень Пола стають пошуки наймогутнішої та найбажанішої речі у світі – Магічних дверей. Ця місія відкриє для юнака незнаний світ: від підземель, які кишать гоблінами, до найвищих точок Гімалаїв.

Роль Софі, яка також буде любовним інтересом Пола, виконає австралійська акторка Софі Вайлд, відома за серіалами «Ви мене не знаєте» та «Том Джонс».

Керівника фірми містера Веллса зіграє лауреат премії «Оскар» Крістоф Вальц, відомий завдяки фільмам Квентіна Тарантіно «Безславні виродки» та «Джанго вільний».

Також у фільмі візьмуть участь зірка хітової франшизи «Парк Юрського періоду» Сем Ніл, який минулого року зіграв у блокбастері «Світ Юрського періоду: Домініон», та акторка Міранда Отто, відома за роллю Еовін у трилогії «Володар перснів».

В український прокат фентезі «Магічні двері» вийде 27 квітня.

775 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: