«Вартові Галактики 3»: новий погляд на головного лиходія у втіленні зірки «Миротворця»

8 марта 2023,  08:25 | Новости фильмов

Режисер Джеймс Ганн поділився в понеділок в соцмережах новим кадром супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який представляє новий погляд на головного лиходія фінальної пригоди команди Пітера Квілла.

У своєму третьому сольнику команда Вартових Галактики, куди входять Пітер Квілл/Зоряний лицар (Кріс Претт), Ґамора (Зої Салдана), Дракс (Дейв Батіста), Богомолиця (Пом Клемент'єфф), Ґрут (Він Дизель), Ракета (Бредлі Купер), Небула (Карен Гіллан) та Краглін (Шон Ганн), зіштовхнеться з суперлиходієм, якого називають Вищим еволюціонером.

Вищий еволюціонер є божевільним та жорстоким вченим, який ставить жахливі експерименти на живих істотах, прагнучи «створити ідеальне суспільство».

В описі до нового кадру з цим антагоністом Ганн зазначив, що «не може дочекатися, коли ми зустрінемося з цим хлопцем».

Також стрічка розповість історію походження Ракети, від якої, як натякають трейлери, ми всі будемо ридати. Схоже, що саме Вищий еволюціонер зробив його таким, яким він є, коли ставив експерименти над єнотами.

На цю лиходійську роль Ганн запросив зірку свого супергеройського серіалу від DC «Миротворець» Чукуді Івуджі, який схожий на новому кадрі на монстра Франкенштейна. Не виключаємо, що він проводив експерименти і над собою.

В українські кінотеатри «Вартові Галактики 3» увірвуться 4 травня.

1172 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: