«Наступний гол – переможний»: перший погляд на новий фільм Тайки Вайтіті з Майклом Фассбендером у головній ролі

1 марта 2023,  20:50 | Новости фильмов

Після своєї другої подорожі до всесвіту Marvel з блокбастером «Тор: Любов і грім» лауреат премії «Оскар» Тайка Вайтіті представить нову драматичну історію «Наступний гол – переможний», головну роль в якій зіграє зірка супергеройської франшизи «Люди Ікс» Майкл Фассбендер.

У новому фільмі Вайтіті «Наступний гол – переможний» («Next Goal Wins»), який буде біографічною драмою, Фассбендер втілить футбольного тренера Томаса Ронгена, який родом з Нідерландів. На початку 2000-х Томас приїхав до Самоа, щоб допомогти підготувати місцеву футбольну команду до відбору на чемпіонат світу 2014 року, і цій його подорожі буде присвячений фільм Вайтіті.

Також у його спортивній драмі зіграє зірка серіалу «Оповідь служниці» Елізабет Мосс і актори Рейчел Хаус, Вілл Арнетт, Різ Дербі та Улі Латукефу. Останній відомий завдяки тому, що грає 20-річного Двейна Джонсона у серіалі «Молодий Скеля».

Вайтіті отримав свій перший і поки єдиний «Оскар» за свій сценарій до стрічки «Кролик Джоджо», що вийшла на екрани у 2019 році.

В український прокат фільм «Наступний гол – переможний» вийде 21 вересня.

927 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: