«Ведмідь під кайфом»: дивіться веселий фрагмент за участю зірки «Гри престолів»

22 февраля 2023,  20:34 | Новости фильмов

У божевільній стрічці Елізабет Бенкс «Ведмідь під кайфом» з'явиться зірка хітового фентезі «Гра престолів» Крістофер Гів'ю. Чи зможе Тормунд Велетозгуб пережити зустріч з ведмедем, який знаходиться під впливом наркотиків?

Фільм «Ведмідь під кайфом», який виходить в український прокат 23 лютого, буде напруженим та безпрецедентним трилером, заснованим на реальних подіях.

Через невдале приземлення посеред густих лісів Джорджії наркодилер губить сумки вщент заповнені кокаїном. Проте головна біда починається тоді, коли дикий ведмідь знаходить загублений вантаж. Проковтнувши величезну кількість речовини та відчувши справжню жагу крові, він починає жорстоке полювання на людей.

Також у цьому комедійному трилері зіграють актори Рей Ліотта, Кері Рассел, Олден Еренрайк, Марго Мартіндейл, О'Ші Джексон мол. та Меттью Різ. Це буде одна з останніх ролей Ліотти, який помер у травні 2022 року.

Режисеркою стрічки виступає зірка хітової франшизи «Голодні ігри» Елізабет Бенкс, яка зняла фільми «Ідеальний голос 2» та «Ангели Чарлі».

Купуйте квитки на фільм «Ведмідь під кайфом» на нашому сайті.

1041 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: