Нова сцена кінокоміксу «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» нагадує «Зоряні війни»

14 февраля 2023,  17:57 | Новости фильмов

Напередодні прем'єри першого супергеройського блокбастера року «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» у мережі з'явився новий інтригуючий фрагмент, який точно сподобається усім шанувальникам франшизи «Зоряні війни».

У третьому сольнику супергероя Людини-мурахи від Marvel Studios Скотт Ленг/Людина-мураха (Пол Радд), Гоуп ван Дайн/Оса (Еванджелін Ліллі) та батьки Гоуп Генк Пім (Майкл Дуглас) і Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер) вирушать до Квантового виміру, де на них чекає чимало відкриттів та небезпек.

Сцена, яку ви можете подивитися вище, показує, як Гоуп, Джанет та Генк досліджують субатомний всесвіт, який існує в Кантовому вимірі і який, на превеликий подив Генка, нагадує справжній іншопланетний світ, де живуть неймовірні істоти, схожі на людей. Або на брокколі.

Головним лиходієм стрічки Пейтона Ріда буде Канг Завойовник (Джонатан Мейджерс), який також буде головним антагоністом масштабних блокбастерів «Месники: Династія Канга» та «Месники: Секретні війни».

Купуйте квитки на фільм «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» на нашому сайті. Він виходить в широкий прокат вже у цей четвер, 16 лютого. Допрем'єрні покази у деяких містах України (наприклад, у Києві) стартують у середу, 15 лютого.

989 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: