«Шазам! Лють богів»: дивіться новий український трейлер очікуваного сиквела від DC

1 февраля 2023,  01:46 | Новости фильмов

Представляємо дубльований другий трейлер супергеройської комедії режисера Девіда Ф. Сандберга «Шазам! Лють богів», де в головній ролі повертається актор Закарі Лівай.

«Шазам! Лють богів» буде сиквелом пригод відважного тінейджера Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який за допомогою одного слова може перетворюватися на дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). І цього разу Біллі/Шазам разом зі своїми братами та сестрами, які також отримали суперсили, буде боротися з лихими богинями Гесперою (Гелен Міррен) та Каліпсо (Люсі Лью).

Перший сольник Шазама вийшов на великі екрани у 2019 році і заробив 366,1 млн доларів. Хоча для супергеройського фільму це досить скромний прибуток, проте на нього витратили «всього» 100 млн доларів, тож він себе окупив у 3,5 рази, плюс він отримав теплі відгуки від глядачів та критиків, що буває рідко з фільмами DCEU, тож студія наважилася на сиквел.

В український прокат Шазам повернеться з новими пригодами 16 березня.

Також цього року вийдуть ще два фільми DCEU: «Флеш» з Езрою Міллером, який став фігурантом багатьох скандалів і кримінальних проваджень, та «Аквамен і загублене королівство», де в ролі Артура Каррі/Аквамена повернеться Джейсон Момоа.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

771 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: