«Балерина»: Ана де Армас, Кіану Рівз та інші деталі про очікуваний спін-оф «Джона Уіка»

12 января 2023,  21:41 | Новости фильмов

Зараз зірка популярних екшенів «007: Не час помирати» та «Сіра людина» Ана де Армас знімається у новому бойовику під назвою «Балерина», де вона виконає головну роль. І там разом з нею з'явиться легендарний Кіану Рівз.

Гостросюжетний екшен «Балерина» розповість про небезпечну балерину Руні, що стає найманою вбивцею і розпочинає полювання на вбивць, які раніше вбили її родину.

Події стрічки будуть розвиватися між фільмами «Джон Уік 3» та «Джон Уік 4». У третій пригоді Джона Уіка роль Балерини виконала справжня балерина Юніті Філан, проте для спін-офу на роль Руні вирішили взяти відому актрису.

Поки складно сказати, скільки екранного часу отримає Кіану Рівз, це може виявитися камео чи один епізод, проте його участь у спін-офі вже офіційно підтверджена.

Також у спін-офі повернеться Анджеліка Г'юстон, яка грає Директора.

Нещодавно Армас була номінована на премію «Золотий глобус» за головну роль у драматичній стрічці «Білявка», і хоча її перевтілення вразило усіх, сам сюжет розкритикували за його жорстокість та експлуатацію образу Мерилін Монро, адже це була вигадана історія, а не справжня біографія.

Прем'єра фільму «Джон Уік 4» очікується 23 березня. Що стосується «Балерини», то у спін-офу поки немає конкретної дати релізу.

1013 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: