Джо Голдберг грає в детектива у Лондоні у трейлері четвертого сезону серіалу «Ти»

10 января 2023,  09:16 | Новости сериалов

Офіційний трейлер майбутнього сезону хітового серіалу від Netflix «Ти» знайомить нас з професором Джонатаном Муром, новим альтер-его Джо Голдберга. Проте чи зможе він жити нормальним життям, чи знову візьметься за старе?

У четвертому сезоні, після того, як його попереднє життя перетворилося на попіл, Джо Голдберг (Пенн Беджлі) тікає до Європи, щоб уникнути свого «безладного» минулого, вигадати нову особистість і, звичайно, знайти своє справжнє кохання. Але незабаром Джо опиняється в новій і дуже дивній для нього ролі неохочого детектива, оскільки він виявляє, що він, можливо, є не єдиним серійним убивцею в Лондоні. Тепер його майбутнє залежить від того, чи зможе він знайти та зупинити маніяка, який націлюється на його нову групу друзів, що складається з дуже багатих світських людей.

Разом з Джо у нових серіях повернеться Мерієн Белламі (Таті Габріель), і в трейлері вона не дуже рада його бачити у Лондоні.

Як і у випадку з четвертим сезоном «Дивних див», що вийшов минулого літа, четвертий сезон «Ти» буде розбитий на дві частини: перша вийде 9 лютого, а друга 9 березня.

929 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: