Три супергерої проти одного суперлиходія на новому постері фільму «Людина-мураха та Оса: Квантоманія»

9 января 2023,  22:22 | Новости фильмов

Напередодні виходу нового трейлера супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» компанія Marvel Studios вирішила порадувати нас фантастичним постером, де компанію Людині-мурасі та Осі складає нова супергероїня.

Фільм «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» буде третім сольником про пригоди Людини-мурахи, події якого будуть розвиватися після подій блокбастера «Месники: Завершення», де Скотт Ленг/Людина-мураха (Пол Радд) допоміг створити машину часу і перемогти Таноса (Джош Бролін). Проте вже скоро у кіновсесвіті Marvel з'явиться новий головний лиходій Канг Завойовник (Джонатан Мейджерс), який також присутній на новому космічному постері разом з Людиною-мурахою, Осою (Еванджелин Ліллі) та Кессі Ленг (Кетрін Н'ютон).

Донька Скотта Кессі вже виросла і у новому блокбастері від Marvel Studios отримає свій суперкостюм та суперздібності, а також помандрує разом з батьком, Гоуп та іншими персонажами до квантового виміру.

Слоган постера закликає «стати свідками нової династії», що натякає на блокбастер «Месники: Династія Канга», де з Кангом буде боротися новий склад Месників.

Другий трейлер стрічки «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» вийде вже завтра, а його українська прем'єра відбудеться наступного місяця, 16 лютого.

872 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: