«Кіт у чоботях 2»: кого з героїв озвучила зірка «Чорної вдови» Флоренс П'ю

24 декабря 2022,  21:25 | Новости фильмов

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

У сиквелі популярного мультфільму «Кіт у чоботях» найвідоміший пухнастий розбійник, улюбленець мільйонів, неповторний Кіт у чоботях (Антоніо Бандерас) повертається на великі екрани, і тепер йому потрібно повернути свої 9 життів, які він так вміло розгубив за довгі роки. Для цього Кіт у чоботях відправиться у грандіозну подорож, сповнену викликів та пригод.

У цій подорожі він зіштовхнеться з Золотоволоскою, якій в оригіналі подарувала свій голос номінантка на премію «Оскар» Флоренс П'ю, та її кримінальною сімейкою, куди входять Три ведмеді. Разом вони будуть полювати на Кота у чоботях та на карту, що приведе її власника (чи власницю) до Чарівної зірки, яка виконує будь-яке бажання.

Голосами трьох ведмедів стали Рей ВінстонЧорна вдова», «Ной»), Олівія КолманКорона», «Фаворитка») та Самсон КаєДулітл», «Наш прапор означає смерть»).

Напарницю Кота у чоботях Кицьку М'яколапку знову озвучить Сальма Гайєк, а голосом їхнього нового друга, песика Перро, став зірка хітового комедійного серіалу «Чим ми займаємося в тінях» Гарві Гільєн.

Квитки на мультфільм «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», який вийшов в український прокат 22 грудня, ви знайдете в нашій афіші.

2386 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: