Оптимус Прайм повертається в першому трейлері фільму «Трансформери: Час Звіроботів»

3 декабря 2022,  00:55 | Новости фильмов

Цього тижня студія Paramount опублікувала в мережі очікуваний тизер-трейлер науково-фантастичного екшену «Трансформери: Час Звіроботів», що буде шостим розділом відомої франшизи про протистояння автоботів та десептиконів.

Дія фільму «Трансформери: Час Звіроботів», продюсером якого виступає творець цієї франшизи Майкл Бей, розгортатиметься у 1990-х роках. У ньому глядачі вирушать у захоплюючу подорож світом, в якому максимали, предакони та тероркони приєднаються до битви між автоботами та десептиконами на Землі.

Головними героями стрічки будуть Ной, проникливий молодий хлопець з Брукліна, та Єлена, амбітна та талановита дослідниця артефактів. Одного разу вони опиняються в епіцентрі конфлікту трансформерів, коли Оптимус Прайм та автоботи стикаються з жахливим новим ворогом на ім'я Скордж, який прагне їх знищити.

Ноя втілить актор Ентоні РамосГамільтон», «На висотах Нью-Йорка»), а Єлену зіграє актриса Домінік ФішбекПроект Power», «Іуда і чорний месія»).

Стрічка «Трансформери: Час Звіроботів», яку зняв режисер Стівен Кейпл мол.Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа»), вийде в український прокат влітку, 8 червня 2023 року.

1426 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: