«Квест Віжена»: новий серіал від Marvel покаже пригоди Білого Віжена

29 октября 2022,  10:10 | Новости сериалов

Стримінгова платформа Disney Plus збирається зняти серіал про Білого Віжена, який з'явився в минулорічному серіалі «Ванда/Віжен». І нам вже відомі перші деталі.

Серіал буде називатися «Vision Quest» («Квест Віжена») і покаже пригоди Віжена, який буде намагатися віднайти свої спогади та почуття, як повідомляє сайт Deadline.

Мова йде саме про Білого Віжена, якого організація М.Е.Ч. воскресила за допомогою передових технологій після перемоги Месників над Таносом, тож у нього більше немає Каменя Вічності. Ми познайомилися з ним в фінальних серіях серіалу «Ванда/Віжен», де він спочатку намагався вбити Віжена, якого за допомогою своєї магії створила Ванда, а потім зрозумів, що він не хоче цього робити і полетів геть.

З тих пір його більше ніхто не бачив, хоча багато хто чекав на його камео у фільмі «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

В образі Віжена на екрани повернеться Пол Беттані, а також існує можливість, что в серіалі з'явиться Елізабет Олсен в ролі Ванди Максімофф/Багряної відьми.

Шоураннером серіалу про Віжена буде Жаклін Шеффер, яка працювала над «Ванда/Віжен», але поки ані вона, ані Пол Беттані не коментують свою участь у проєкті.

Також Marvel готують спін-оф під назвою «Агата: Ковен Хаосу», що розповість про Агату Гаркнесс, головну лиходійку серіалу «Ванда/Віжен», яку знову зіграє Кетрін Ган.

Читайте також: Сага Мультивсесвіту та нові «Месники»: розкрито фільми та серіали П'ятої та Шостої фаз кіновсесвіту Marvel.

1129 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: