«Максим Оса»: новий трейлер, постер і дата прем'єри адаптації українського коміксу

7 октября 2022,  17:57 | Новости фильмов

Готові до козацьких пригод? Тоді хутчіш дивіться офіційний трейлер пригодницької стрічки «Максим Оса: Золото Песиголовця» відомого українського режисера Мирослава Латика, що є однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр цієї осені.

Фільм «Максим Оса: Золото Песиголовця» розповідає про пригоди відважного козака Максима Оси, яка відбувається у 1636 році. Король польський відправляє на Січ платню, аби запобігти заворушенням серед козаків, але скарб губиться десь в українських землях. Тож Осі доведеться розгадувати багато місцевих секретів і розплутувати відьмацьке павутиння. І врешті він навіть знайде свій хрест і буде похований живцем. А от яка доля золота і кому воно дістанеться не довідається навіть писар, який веде цю оповідь.

Роль Максима Оси виконує український актор театру та кіно Василь Кухарський. Також у цій пригоді зіграють відомі актори Богдан Бенюк та Олег Примогенов. Перший втілить козака Бубна, а другий — козака Бугая.

Основою стрічки став однойменний комікс письменника Ігоря Баранька, який вперше було видано бельгійським видавництвом у 2008-2009 роках. Ідея екранізувати цей графічний роман з'явилася ще у 2012 році, проєкт неодноразово змінював свого режисера, тож шлях Максима Оси на великі екрани був довгий та тернистий, аж поки за нього не взявся Мирослав Латик.

В український прокат фільм «Максим Оса: Золото Песиголовця» вийде 13 жовтня.

Більше цікавих кінопрем'єр жовтня ви знайдете в нашій афіші.

1139 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: