«Русалонька»: перший тизер і дата прем'єри нового рімейку від студії Disney

19 сентября 2022,  09:15 | Новости фильмов

Тизер музичного фільму-фентезі «Русалонька» представляє перший погляд на акторку та співачку Голлі Бейлі, яка зіграє нову версію відомої русалоньки Аріель. У тизері вона співає фрагмент відомої пісні «Part of Your World».

«Русалонька» буде рімейком однойменного мультфільму кіностудії Disney, який вийшов в кінотеатри у 1989 році і був сучасною адаптацією казки Ганса Хрістіана Андерсена. На чолі проєкту знаходиться відомий режисер Роб Маршалл, який зняв мюзикли «Чикаго», «У темному-темному лісі» та «Мері Поппінс повертається».

Стрічка розповість історію юної русалоньки Аріель, принцеси підводного королівства, яка зустрічає своє кохання і вирішує укласти зі злою відьмою угоду, щоб отримати замість свого риб'ячого хвоста людські ноги і бути разом зі своїм принцем.

Роль Аріель в рімейку виконає Голлі Бейлі, відома за популярним американським серіалом «Подорослішані», де вона знімається разом зі своєю сестрою Хлоєю Бейлі.

Принца Еріка втілить Джона Гавер-Кінг, відьму Урсулу зіграє Мелісса МакКарті, а роль батька головної героїні, короля Титона, виконає Хав'єр Бардем.

Нова «Русалонька» вийде в український прокат 25 травня 2023 року.

961 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: