Дивіться трейлер супергеройського серіалу від Marvel «Секретне вторгнення» з Семюелем Л. Джексоном та Емілією Кларк

11 сентября 2022,  01:40 | Новости сериалов

Легендарний шпигун Нік Ф'юрі знову готується рятувати світ проте на цей раз без Месників, а з допомогою Дейнеріс Таргарієн у першому трейлері майбутнього міні-серіалу «Секретне вторгнення», що вийде на платформі Disney Plus.

Супергеройський серіал «Секретне вторгнення» буде новою пригодою кіновсесвіту Marvel, у якій колишній директор Щ.И.Т.а Нік Ф'юрі у втіленні актора Семюела Л. Джексона зіткнеться з маштабним вторгненням іншопланетян скрулів, яким вдалося проникнути в усі важливі інституції на Землі.

Разом з Ф'юрі у серіалі повернуться агентка Марія Гілл (Кобі Смолдерс), Талос (Бен Мендельсон), Роді (Дон Чідл) та Еверетт Росс (Мартін Фріман).

Нових героїнь зіграють лауреатка премії «Оскар» та зірка серіалу «Корона» Олівія Колман і зірка мегапопулярного фентезі «Гра престолів» Емілія Кларк.

Головного лиходія втілить актор Кінгсли Бен-Адір, якого ви можете знати за серіалом «Меломанка» та драмою «Одна ніч у Маямі», що отримала 3 номінації на «Оскар».

Точної дати прем'єри перший трейлер супергеройського серіалу «Секретне вторгнення» поки не повідомляє, проте вона очікується у першій половині 2023 року.

978 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: