Педро Паскаль та Ітан Говк знялися у ЛГБТ-вестерні Педро Альмодовара

9 сентября 2022,  21:47 | Новости фильмов

Відомий іспанський кінорежисер Педро Альмодовар завершив зйомки своєї наступної стрічки під назвою «Strange Way of Life», головні ролі в якій зіграють зірка популярного серіалу «Мандалорець» Педро Паскаль та номінант на «Оскар» Ітан Говк.

Фільм «Strange Way of Life​» буде короткометражним вестерном, що розповість драматичну історію двох давніх друзів. Ось його синопсис з сайту IMDb:

Через двадцять п'ять років Сільва їде на коні через пустелю, щоб відвідати свого давнього друга шерифа Джейка. Вони святкують зустріч, але наступного ранку Джейк каже йому, що причина його поїздки — більше не згадувати про їхню дружбу.

Паскаль зіграє Сільву, а Говк втілить шерифа Джейка.

Альмодовар каже, що цей короткометражний вестерн буде його відповіддю на культову ЛГБТ-драму Енга Лі «Горбата гора​». Колись у Альмодовара був шанс зняти цю оскароносну стрічку, проте він відмовився, адже не вірив, що голлівудська кіностудія дасть йому повну творчу свободу.

Зйомки драматичного вестерну «Strange Way of Life​» відбулися у серпні в Іспанії, після чого Говк поділився у соцмережах селфі з Паскалем на фоні чарівного заходу сонця, яке ви можете побачити вище.

Прем'єра нової стрічки Альмодовара очікується у 2023 році.

684 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: